Under kampen Spania-Frankrike i Ulsteinhallen klokka 17.30 var det hele 2046 tilskuere. Og nå når Norge-Romania spilles er det enda mange flere tilskuere i hallen. Dette blir en publikumssuksess, garantert.

Norge arrangerer altså en firelandsturnering i Ulsteinvik denne uka, og møter Spania lørdag og Frankrike søndag. I kampen mot Romania er det helt jevnt før pause. Romania ledet tidlig både 3-1 og 4-2, men Norge tok igjen Romania og gikk opp i 9-7 ledelse noen minutter før pause. Norge hadde også fem-seks stangskudd de første 20 minutta.  Til pause ble stillingen 12-9 til Norge, som dermed starter andre omgang med 3-målsledelse.

I andre omgang ble Norge for sterke for Romania og stillingen endte til slutt 32-21 til hjemmelaget.