– Vi har noen timer på oss før overgangsvinduet stenger, men det skjer neppe noe. Vi har jobbet hardt for å finne den rette, men så langt uten hell. Nå har vi én «tråd» fortsatt åpen, men jeg vet ikke om vi lykkes der heller, sier Gidlund til Sunnmørsposten.

Pratet med mange

Klubben har pratet med haugevis av spillere og agenter den siste uka.

– Tiden er i ferd med å renne fra oss, slik er det bare. Uansett skal vi få et godt lag i år, bare resten av nøkkelspillerne våre holder seg skadefrie, sier han.

– Fjorårets Brattvåg-spiller Robin Palacios hadde passet perfekt inn?

– Det hadde han, men han har signert for en Stockholms-klubb i 1. divisjon (nivå 3 i Sverige). Det samme har to av de andre svenskene vi hadde her i fjor, Lamine Nekrouf og Robert Kjellmann. Den fjerde, sidebacken Philip Berglund, gjorde det bra på prøvespill i Florø i vinter. Men så fikk Florø tilbud om å få en back fra Strømsgodset – gratis – og dermed røk sjansen for Philip. Og det siste jeg har hørt om ham er at han har lagt opp, forteller Gidlund.

Nok en mulighet

Men Brattvåg har mulighet til å signere en spiller selv etter at vinduet stenger fredag ved midnatt. Spillere som hadde proffkontrakt sist, men som nå er uten klubb, kan signeres også etter at vinduet stenger. Og det vet nok Brattvåg også om..