Andreas Lie – 7

AaFKs beste spiller. Reddet uavgjort for laget med redning på straffesparket fra Marcus Pedersen. Flere gode redninger utenom også.

Reddet straffen: Lie hadde studert Pedersen på forhånd

Bjørn Helge Riise – 5

Flyttet ned fra sentralt midtbane til høyreback. Var med på å stabilisere forsvaret med sin inntreden.

Kaj Ramsteijn – 6

Hans beste kamp i AaFK-trøya. Tøff i duellene mot Pedersen, som han trengte litt tid til å bli vant til.

Oddbjørn Lie – 5

Måtte gå ut med en skade 37 minutter ut i 1. omgang.

Mikkel Kirkeskov – 5

Slo den målgivende pasningen til Mos, men baklengsmålet kom på hans side. Godset fikk gang på gang slå inn fra Kirkeskovs side.

Sondre Fet – 5

Flyttet ned fra angrepsposisjon til høyrekant. Løp og jobbet utrettelig, men gikk tom utover 2. omgang.

Fredrik Carlsen – 6

Løp og jobbet utrettelig sammen med makker Hoff sentralt på midtbanen.

Vebjørn Hoff – 6

En av hans beste kamper i AaFK-trøya. Tok tak i midtbanen og bidro framover i banen i mye større grad enn tidligere.

Lars Veldwijk – 4

Fikk sin første kamp fra start, og viste at han trenger mer kamptrening framover. Burde vunnet flere hodedueller, men tapte mange mot Godsets stoppere.

Mustafa Abdellaoue – 6

Scorer enkelt og greit det første målet, og jobber som vanlig mye på topp. Burde satt inn 2-0 før pause, men chippet ballen over mål.