– Dette blir kjempebra, både for oss og Sunnmørsposten. Det blir en vinn-vinn-situasjon. Økt tilbud skaper mer entusiasme, sier Kari Mette Sundgot, daglig leder i Hødd Fotball.

Hun sikter til tilbudet som alle med abonnement av Sunnmørsposten får når Hødd sparker i gang sesongen i 2. divisjon på 2. påskedag, borte mot Vard Haugesund.

Avtale med Amedia

Gjennom en intensjonsavtale som Polaris har inngått med Amedia får Sunnmørsposten og Adresseavisen rett til å vise alle kampene til Hødd, Byåsen og Nardo i 2. divisjon avdeling 2.

Amedia har en grunnavtale med Fotball Medias AS som gir Amedia rett til å vise samtlige kamper i PostNordligaen i år.

– En veldig god nyhet for vår fotballinteresserte lesere som heier på Hødd at vi på Smp-tv kan vise alle lagets kamper «live» i 2017, sier ansvarlig redaktør Hanna Relling Berg i Sunnmørsposten.

– Viktig Ansvarlig redaktør Hanna Relling Berg i Sunnmørsposten mener det er viktig for avisa å fortsatt være best på den lokale fotballen. Å tilby Hødd-kamper for de med plussabonnement vil forsterke den posisjonen Sunnmørsposten har i så møte mener Relling Berg. Arkivbilde Foto: ROGER ENGVIK

– Er dette en dyr avtale for Sunnmørsposten?

– Prisen er en forhandlingssak, men et eksklusivt tilbud koster. Når viser erfaringene fra Amedia at utgiftene dekkes gjennom at flere ønsker abonnement for å følge kampene, sier Relling Berg.

– Vi ønsker å være best på den lokale fotballen, i alle våre kanaler; TV, nett og papir.

Tror publikum kommer på Høddvoll

– Du er ikke redd avisa vil sørge for mindre publikumsoppslutning på Hødds hjemmekamper siden kampen går direkte på Smp-tv?

– Nei, jeg tror Hødd-supporterne vil møte opp på kampene uansett, sier Relling Berg.

SVÆRT FORNØYD Daglig leder Kari Mette Sundgot i Hødd Fotball er svært fornøyd med tilbudet Sunnmørsposten kan tilby v ed å vise alle Hødds kamper «live» i 2017. Foto: HØDD FOTBALL

Hun får støtte hos Kari Mette Sundgot i Hødd Fotball.

– Vi har allerede solgt 1000 sesongkort, og har bestillinger inne til flere. Og vi håper å selge noen sesongkort i løpet av de to første hjemmekampene. At kampene våre i 2017 skal vises på SMPTV er bare positivt, jeg tror folk ser verdien av et økt tilbud. Og etterspørselen rundt laget stiger, sier Hødds daglige leder.

Kampene på Smp-tv blir en såkalt en-kameraproduksjon med en nøytral kommentator.