Sunnmørsposten følger 4. divisjon direkte

I kveld braker det løs i lokalfotballen. I 2017 vil smp.no følge 4. divisjon med løpende oppdateringer undervegs i kampene.

4. divisjon Arkiv. Emblem hjemme mot Larsnes/Gursken.Foto: Rolf Hansen

Sport

I samarbeid med klubbene vil smp.no oppdatere deg på de viktigste hendelsene fra 4. divisjon undervegs i oppgjørene.

Det hele starter med oppgjøret Godøy – Larsnes/Gursken i kveld.

Du kan følge kampen her


Mener Volda er favoritten

Foran kveldens sesongåpning i 4. divisjon virker trenerne samstemte. Volda er årets favoritt, mens Bergsøy blir sett på som den store utfordreren.

– Lokalfotballen på Sunnmøre står sterkt, og vi har i flere år hatt stor suksess med å oppdatere 3. divisjon direkte på smp.no. Vi skal fortsatt oppdatere 3. divisjon, men etter divisjonsomleggingen hadde vi et sterkt ønske om å også utvide satsingen til å gjelde 4. divisjon. Vi er glade for at vi har fått med oss klubbene på en felles ordning, sier kultur- og sportsredaktør Kristin Knudsen i Sunnmørsposten.

Samarbeidet går i utgangspunktet ut på at hjemmelagene vil rapportere inn de viktigste hendelsene til Sunnmørsposten.

Klubbene har vært utelukkende positive til nyvinningen.

– Jeg synes det er fantastisk bra at Sunnmørsposten vil oppdatere kampene live. Jeg tror det bare vil bidra til enda større interesse rundt breddefotballen, sier Emblem-trener Sindre Knudsen.

– Du frykter ikke at noe slikt vil føre til færre tilskuere på kampene?

– Nei, jeg gjør ikke det. Om folk virkelig vil ha tak i resultatet, får de de likevel. Jeg tror bare dette vil være god markedsføring for lokalfotballen, sier Emblem-treneren.