Andreas Lie    6

Sto nok en bunnsolid kamp, og nok en gang irriterte han publikum grenseløst med sin tids-drøying. Sjanseløs på selvmålet til uheldige Vebjørn Hoff, men hadde ellers faktisk en relativt rolig dag på jobb. Har selvtillit, og det viser.

Adam Arnarson 6

Hadde stire problemer mot Bytyqi innledningsvis, men spilte seg stort opp. Var nær scoring på en frekk kontring etter pause, og ble felt da AaFK fikk straffespark.

Daniel Gretarsson    6

For en instilling. Med sju ferske sting over øyet knallet han til I duellene, helt til han nesten svimet av. En fremtidens stopperkjempe i AaFK.

Oddbjørn Lie                      6

Hadde sine problemer før pause, men utover i 2. omgang tok han kommandoen i midtforsvaret og klarerte med alle kroppsdeler. En voksen kamp av Oddi.

Mikkel Kirkeskov        6

En lur danske som spiller med kløkt og ro. Viking skapte veldig lite på Mikkel sin side, og framspillene hans er det alltid mening bak.

Edwin Gyasi 6

Han får sekseren mest på grunn av det fantastiske seiersmålet. Det var som å skru tiden tilbake til i fjor høst. Da gjorde Gyasi dette ofte. Nå traff han for første gang i år.

Marlinho          4

Det blir for mye lilleputt over Marlinho. Prøver å drible, klarer det av og til, men det fører ikke til noe som helst. Men han løp utrolig mye, også bakover.

Vebjørn Hoff                     5

Ikke den beste kampen av Vebjørn, som kanskje ble litt preget over å heade ballen i eget nett da han skulle klarer alt etter ti minutter. Haltet rundt de siste ti minutta.

Sondre Fet     4

Virket litt preget av stundens alvor. Slo mest støttepasninger, og ble litt veik i duellene. Men for en innsats!

Lars Veldwijk                   5

Viktig på defensive dødballer. Og tok også for seg i duellene framme, selv om han kan bli enda tøffere der. Med en kropp som Rocky Balboa!

Mos Abdellaoue             6

Nok en god kamp av Mos. Alltid i bevegelse, alltid spillbar. Og scoret igjen. Nå MÅ AaFK gi ham et kontraktstilbud som gjør at han blir her!

Valmir Berisha   -

(Inn 65. min. for Marlinho) Meget bra innhopp av Berisha. Holdt på ballen, roet ned, og var delaktig i seiersmålet. En opptur for ham.

Joakim Barstad   -

(Inn 78. min. for Gretarsson) Du verden som Joakim imponerte. Spilte kun i drøye ti minutter, men da presset Viking på noe sinnssykt. Men Barstad var der – alltid.

SUM 11 SPILLERE: 60