Andreas Lie. Keeper. Returen før 0-2 er for enkel. Ellers ingen feil. Kan ikke gjøre noe med de andre målene. 4

Adam Arnarson. Høyreback. Gjør en OK innsats, men evner ikke å være farlig de gangene han er med fremover. Slipper Barmen for enkelt til på 1-3. 3

Oddbjørn Lie. Midtstopper. Klart bedre med ball enn makker Ramsteijn. Ingen store feil av Lie denne kampen som vi kan se. 5

Kaj Ramsteijn. Midtstopper. Er ikke i nærheten av der han skal være på 0-1. Ellers mye slurv med ball, selv om han også vinner noen dueller og slår et par brukbare pasninger. Totalt sett en skuffende kamp av Ramsteijn, til tross for at han var klart bedre i andre omgang enn i første. 3

Mikkel Kirkeskov. Venstreback. Av og på. Har noen gode involveringer offensivt, men roter også vekk ballen for enkelt et par ganger. Ikke langt unna å score på et frispark etter 55 minutter. Defensivt hadde Kirkeskov stort sett grei kontroll på Skaanes, men burde kanskje hindret innlegg et par ganger? Snakker på seg et gult kort. 4

Sondre Fet. Høyre midtbane. Løper mye og jobber hardt. Men klarer ikke å prege kampen like mye offensivt som ønskelig. Ut etter 61 minutt. 4

Fredrik Carlsen. Sentral midtbane. Løper mye og vinner en del dueller, uten å få utrettet all verden. Har et hjørnespark som går rett i stolpen. Ut etter 77 minutter. 4

Vebjørn Hoff. Sentral midtbane. Savner at han av og til tør litt mer offensivt. Gjør dog en brukbar innsats. 4

Aron Thrandarsson. Venstre midtbane. Har jo noe ved seg, og er vanskelig å stoppe når han først vil og tør, men mister ballen for lett for ofte. Sørger for at AaFK får straffespark, men det var billig. Ingen elendig kamp av islendingen, men kan bedre. 4

Athanasios Papazoglou. Spiss. Var oftere nede i banen og møtte en undertegnede hadde regnet med på forhånd. Gjorde en habil jobb. Ikke fantastisk, men dette bærer bud om at Aalesund har gjort en lur signering. Pluss for iskald straffescoring. 6

Valmir Berisha. Spiss. Var virkelig på hugget de første minuttene da AaFK var friske. Ble derimot noe mer usynlig en periode før han jobbet seg inn igjen i kampen. Skal ha for innsats og innstilling, men fikk ikke utrettet mye. Ut etter 70 minutter. 5

Edwin Gyasi. Inn for Sondre Fet etter 61 minutter. Har en del friske involveringer. Bør nok starte neste kamp. Spiller ikke lenge nok til å få karakter.

Mostafa Abdellaoue. Inn for Valmir Berisha etter 70 minutter. Skaffer AaFK straffe og scorer på den selv. Flott scoring i overtida. Det ligger mye vilje i å springe opp den returen. Dagens AaFK-mann. Spiller ikke lengenok til å få karakter.

Daniel Gretarsson. Inn for Fredrik Carlsen etter 77 minutter. Altså midtbanespiller denne gangen. Skyter over på en halvsjanse i overtida. Spiller ikke nok til å få karakter.