– Jentene var på jakt etter å få en revansje etter at vi klarte å tape mot Blindheim på hjemmebane. Jeg synes vi var en del bedre enn dem og spilt godt, men det var en periode i det siste settet at de kunne tatt oss, sier KFUM Volda-trener Vladislav Todorov til Sunnmørsposten.

Blindheim hadde lite å stille opp med i det første settet mot gjestene fra Volda, som tidlig ledet 8–1 og aldri var truet. Det første settet endte 25–13 til bortelaget.

– Vi ble rett og slett servet av banen i det første settet, som gjorde at vi aldri fant rytmen i spillet vårt, sier Blindheim-trener Mette Gjerde.

Jevne settsifre

Det virket som KFUM Volda skulle få en grei jobb i det andre settet da de ledet 15-10, men mot tampen ble det jevnt. Blindheim hentet seg inn igjen til 21-21, men da steg KFUM Voldas beste spiller, bulgarske Maria Todorova, fram og avgjorde til 25–22.

I det tredje settet var Blindheim med på hogget og ledet tidlig, men gjestene kom tilbake igjen. Det ble nok en jevn avslutning på et sett, der bortelaget ledet med ett og to poeng. På et tidspunkt kom Blindheim opp til 22-22, men det endte 25–23 til KFUM Volda.

– Det var spennende i det tredje settet, men heldigvis tok vi det også, sier Todorov.

Den store forskjellen på lagene lørdag var KFUM Voldas Maria Todorova, som er gift med treneren. Hun smashet inn ball etter ball.

– Hun er viktig, men alle spillerne er like viktige, sier lagets trener.

Det er ikke Blindheims trener like enig i.

– Todorov slår inn alt hun får mulighet til å gjøre. Hun er i en annen klasse enn resten av spillerne.

Herrelaget tapte

Også Blindheims herrelag var i aksjon i helga mot Spirit Lørenskog. Det endte med tap 3-2, med settsifrene 17-25, 25-15, 19-25, 27–25 og 15–10.

Fakta

BLINDHEIM – KFUM VOLDA 0–3 (13-25, 22-25, 23-25)

BANE: Blindheimshallen.

TILSKUERE: 120.

Foto: Kristian Stenerud
Mette Gjerde var oppgitt over alle personlige feilene laget hennes gjorde. Foto: Kristian Stenerud