Etter en skuffende vårsesong har Norborg virkelig fått opp dampen. Nå drømmer man om opprykksfinale mot Rollon i siste serierunde.

Med åtte serierunder igjen seiler nettopp Norborg og Rollon opp som de største opprykksfavorittene. Begge lagene vant i går. Norborg fullstendig overbevisende, Rollon etter en vanvittig snuoperasjon. Norborg ligger fire poeng bak, men det bekymrer ikke trener Stig Johansen.

– Vi ønsker oss en seriefinale mot Rollon her hjemme i høst, for vi skal være med helt inn, sier Norborg- trener Stig Johansen.

Herjet med LIL

Det sa Johansen etter å ha sett sitt eget lag nedsable Norborg. Riktignok kunne Langevåg fort tatt ledelsen, men etter at et skruskudd i vinkelen, var det liten tvil om dette skulle ende.

Tunge tak for Langevåg

Norborg vartet opp med leken fotball, mens LIL klappet helt sammen.

– Vi gjør en meget god kamp! LIL er med første og siste ti minuttene ellers er det oss. Vi er i målform! På slutten bytter vi mye og slipper til våre unggutter, sa en fornøyd Stig Johansen.

I Langevåg er det langt dystrere stemning. Tre strake tap og tredje sist på tabellen er fasiten. Etter Norborg-slakten la ikke keeper Marius Halvorsen noe mellom.

–   For en skam. Pinlig. Vi følger ikke beskjeder. Vi møter sjølsagt et godt lag – det beste vi har møtt i år. Nei, dette var skremmende. Nå er det innsats og treningsoppmøte som gjelder og så må vi ha oss en prat på kammerset, sa en rasende LIL-keeper etter oppgjøret.

NORBORG - LANGEVÅG 7-1 (3-0)

MÅL: 1-0 Ole-Kristian Aarseth (17), 2-0 Kristian Søviknes (25), 3-0 Aarseth (45), 4-0 Ole Johan Urke (47), 5-0 Øyvind Sundnes (66), 6-0 Tarjei Urkedal (74), 7-0 Fredrik Krogsæther (76), 7-1 Børge Holen (84).

Råsterk snuoperasjon

Slik endte det i kveldens øvrige kamper, der Rollons snuoperasjon på Rota gras ble «snakkisen».

VIGRA – ROLLON 3–4 (1–0)

MÅL VIGRA: Olai Rørstad, Svend Ivar Henriksen, Kenneth Kjevik

MÅL ROLLON: Daniel Gjerde, Eldin Deumic, Felix Barthel (2)

KAMPEN: Et vanvittig oppgjør på Rota. Vertene sjokkerte og ledet fullt fortjent til pause. Faktisk kunne Vigra ledet langt mer enn 1–0. Etter hvilen fikk Vigra uttelling to ganger og så ut til en komfortabel seier, men så våknet Rollon ut av dvalen. 20 minutter før slutt reduserte Daniel Gjerde for serielederen. Rollon satte i gang sluttspurten og i det 90. minutt utlignet de til 3–3. Rollon ga seg ikke og fire minutter på overtid var en råsterk snuoperasjon fullført.

GODØY – SYKKYLVEN 2–3 (1–1)

MÅL GODØY: Henning Dyb, Trond Brynestad

MÅL SYKKYLVEN: Håkon Hanssen (2), Martin Blindheim

KAMPEN: En jevn og spennende kamp som kunne bikket begge veier mellom to gode lag på Godøy kunstgress. Godøy snudde kampen til 2-1, men det var til slutt Martin Blindheim som sikret tre sterke bortepoeng etter en kamp med høy temperatur.

LARSNES/GURSKEN – EMBLEM 2–0 (1–0)

MÅL LGFK: Anders Vaagen (2)

KAMPEN: Larsnes/Gursken var det førende laget hjemme mot Emblem, men måtte vente til like før pause for å få 1–0 ved Anders Vaagen. Samme mann økte til 2–0 like etter pause, og resten av oppgjøret ble en transportetappe. Totalt sett en fortjent hjemmeseier.