BEKLAGER: Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen sier det er han som må ta ansvar etter ordene som falt etter Haugesund-tapet søndag.
      (Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix)

BEKLAGER: Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen sier det er han som må ta ansvar etter ordene som falt etter Haugesund-tapet søndag.Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

RBK-treneren ber om unnskyldning

Kåre Ingebrigtsen tar selvkritikk.

– I Rosenborg skal vi faktisk ha folkeskikk, sa styreleder i RBK, Ivar Koteng, til Adresseavisen mandag formiddag.

Bakteppet var Kåre Ingebrigtsens opptreden etter bortetapet mot Haugesund søndag kveld.

Da reagerte Rosenborg-treneren på Haugesunds Fredrik Pallesen Knudsen, som uttalte seg om Nicklas Bendtner.

– Pallesen … Jeg driter vel i Pallesen. Hva er han, 17 år? Og spilt ti eliteseriekamper? Vi har analysert Haugesund, og Pallesen er vel involvert i halvparten av målene, så han har vel en del å jobbe med selv, sa Ingebrigtsen.

Fredrik Pallesen Knudsen 
      (Foto: Tor Høvik)

Fredrik Pallesen Knudsen Foto: Tor Høvik

Koteng varslet overfor Adresseavisen at han kom til å ta en prat med treneren om saken. Nå har Ingebrigtsen allerede ringt Pallesen Knudsen og bedt om unnskyldning.

Det skriver VG.

– Jeg er 51 år. Han er 19, det er jeg som må ta ansvar her, ikke han, sier han til avisen.

Høydepunkter Haugesund-Rosenborg 1–0

– Journalisten fikk det svaret han håpet på, han fikk den reaksjonen han ønsket. Men det er jeg som løser dette veldig dårlig. Spørsmålene burde selvsagt vært håndtert på en helt annen måte. Ja, det var et kvarter etter kampslutt, men det er ingen unnskyldning. Jeg er 51 år med masse rutine, det er jeg som må ta ansvar her, sier Ingebrigtsen, som forteller at han har skværet opp med Haugesund-spilleren.

Rosenborg står med én seier de siste seks kampene, og styreleder Koteng tror det har hatt innvirkning på Ingebrigtsens opptreden.

– Rosenborg er en klubb som skal prestere, og da skapes det en del press. RBK er ikke vant til å ta så lite poeng på så mange kamper, og det her føler sikkert Kåre er et press. Press skaper stress, og stress skaper uheldige situasjoner. En sånn situasjon var det vel i går (søndag), uttalte han mandag formiddag.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Historisk eiendom legges ut for salg

Siste jul i Volsdalstunet

Kristtorn fra egen hage pynter tram og stue i Volsdalstunet. Etter å ha vært i familiens eie i flere hundre år pynter Mia og Ivar M. Voldsdal til sin siste jul i tunet. På nyåret legges den historiske eiendommen ut for salg.

Førjulstreff i Eikhagen på Aspøya

Julekos med historisk sus

De gamle trehusa i Eik-hagen var pynta til jul da Fortidsminneforeningen Sunnmøre og frivillige på Aspøya inviterte til førjulstreff andre året på rad.

Lysmansjett, bord og stol tok fyr

Hos en eldre kvinne i Ålesund fikk brannvesenet slokket et branntilløp søndag kveld.

Ekornes sender årleg fleire hundre trailerlass på skip

Ekornes sender årleg fleire hundre trailerlass på skip

Billigare, tryggare og miljøvennleg: Sjøtransport har vist seg å vere ei god løysing for Ekornes.

Gullalder kan være over i oppdrett: – Bare bra, sier Hofseth

Gullalderen er over i oppdrett, mener laksegründer Anders Pedersen. I fjor sommer solgte han Fjordlaks for en milliard kroner. Siden da har prisene falt mye.

CIA hjalp Russland med å avverge angivelig IS-angrep

Russlands president Vladimir Putin har ringt Donald Trump for å takke ham for et tips fra CIA som kan ha avverget flere bombeangrep mot St. Petersburg.