Cramer spilte hele kampen da det endte 0–0 borte mot Hammarby i august i fjor. Hammarby deler Tele2 Arena sammen med Djurgården som AaFK møter i ettermiddagens treningskamp.

– Det er en veldig fin og moderne stadion. Ettersom det var et jubileum i den kampen kom det over 30.000 tilskuere. Det var utrolig spesielt med så mye folk og så mye trøkk på stadion, sier keeperen til Sunnmørsposten.

15 poeng bak

Djurgården endte på 6. – plass forrige sesong med 51 poeng, noe som var 15 poeng bak seriemester IFK Norrköping.

– Det er et lag som alltid er med litt der oppe, men som ikke har knekt den siste koden for å ta steget helt opp. Da vi spilte mot dem sist i Kalmar, var det et lag med bra tempo. Jeg tror det blir en bra test for oss, sier 24-åringen.Trener Trond Fredriksen er svært godt fornøyd med å få en tøff treningskamp.

– Det er viktig å få målt ferdighetene mot et så godt lag på bortebane. Det blir en perfekt kamp for oss, sier AaFK-treneren.

Tribunetrøkk

– Er det mest trøkk på tribunene i svensk eller norsk fotball, Cramer?

– Jeg har ikke spilt så mange eliteseriekamper i Norge, men jeg har vært rundt og sett en del. I Stockholm er det mer tribunetrøkk enn på de fleste stadioner i Norge. Det er litt mer volum i en del supportergrupper i svensk fotball, sier Cramer. Selv om trøkket på kampene kan være større i Sverige, så har fotballen der også slitt med enkelte uønskede hendelser på tribunene.

– Jeg har ikke opplevd så mye av det selv, det har vel kun vært kasting av noen ølglass. Det er verst når lagene fra Stockholm møtes, da er det mer temperatur enn når Kalmar kom på besøk.

Tabbemål

I forrige treningskamp mot SJK fikk Cramer sjansen i 1. omgang, men han slapp inn et enkelt mål som han burde stoppet.

– Den vinglet og beveget seg litt vanskelig i luften, i tillegg så jeg utgangen på skuddet seint. Jeg klarte ikke å få hendene i rett posisjon, men jeg skal sjølsagt ta den. Vi er heldigvis bare i januar enda, sier han og smiler.

Trener Trond Fredriksen tror det blir en tøff kamp borte mot Djurgården i dag. Foto: Svein Olav Humberset