Brattvåg har truffet godt på sine «import-spillere», og den som imponerer mest akkurat nå er midtstopperen Prince Mambouana. Da Brattvåg slo Brumunddal 2-1 var han best både defensivt og offensivt.

Etter pause bestemte den storvokste Oslo-gutten på 191 cm seg for å vise seg fram også framover på bana. Og med sine voldsomme klyv skapte han flere store sjanser for gultrøyene.

– Jeg fikk veldig store rom, og da var det bare å forsyne seg! Tre deilige poeng i dag, selv om vi slett ikke spilte noen god kamp. Før pause klarte vi aldri å få tempo på ballen. Men det er viktig å vinne på en dårlig dag, sa han. Og nå gleder han seg til tirsdagens cupkamp mot AaFK.

Brattvåg i flyten

– Det blir kjempemoro. Og jeg mener det er fullt mulig å slå ut AaFK. Vi seiler på en stor medgangsbølge nå, så AaFK skal ikke få det enkelt her, tror han.

Men i den kampen får ikke toppscorer Torbjørn Grytten delta. Han scoret 1-0 for Brattvåg, og ble like etter klippet ned av Brumunddals keeper inne i feltet. Noe som resulterte i straffespark og 2-0 ved Robin Palacios. Men i straffesituasjonen ble den innleide AaFK-spissen skadd, og lårstrekken gjør nok at Grytten går glipp av cupmøtet med nettopp AaFK tirsdag.