Kampen er AaFKs andre under oppholdet på Marbella. Torsdag tapte de 3-1 mot det russiske storlaget Spartak Moskva.

Under kan du lese oppdateringer mål og andre større hendelser fra oppgjøret som startet kl. 17.

Se siste oppdateringer øverst (lagoppstillinger under)

Kampen er ferdig. Vi er snart tilbake med mer AaFK-stoff.

90. min Shandongs stjerne Pelle gjennom skrått hold, men skyter midt på keeper.

87. min: Gyasi i stanga og ut etter kontring.

81 min: Kjempesjanse til Shandong på heading. Nydelig redning fra Heigre til corner.

80. min: Lite som skapes ti minutter før slutt. AaFK er hakket bedre.

72. min: Aalesund er best for øyeblikket uten å ha et voldsomt press på kineserne. Småampert etter takling, men løses uten kort.

71 min: Stor sjanse Mos. Avslutter utenfor fra fem meter etter fint angrep.

63. min: God Aalesund-sjanse. Kommer rundt på kant og finner Thrandarson, men helflikken hans går midt på keeper.

60. min: 1-1! Der sitter den for Aalesund. Oddbjørn Lie er sist på ballen etter en dødball og lagene er like langt.

59. min: AaFK bytter fire spillere. Edwin Gyasi, Jørgen Hatlehol, Aron Thrandarson og Bjørn Helge Riise kommer inn. Valmir Berisha, Vebjørn Hoff, Sondre Brunstad Fet og Marlinho går ut.

58. min: Kjempesjanse for Aalesund. Mos kommer alene gjennom, men fra skrå vinkel går avslutningen midt på mål.

54. min: Jevn åpning.

53. min: Cisse kommer gjennom, men skrått hold utenfor.

50. min: Mos med avslutning. Utenfor, men ok sjanse.

2. omgang er i gang. Ingen AaFK-bytter.

Pause: Aalesund er hakket bedre enn Shandong i banespillet, men det er kineserne som er i ledelsen.

45. min: For en Aalesund-sjanse. Mos stjeler ballen og setter fart mot mål. Han spiller ut til Marlinho som bør sette den i mål fra ti meter. Men avslutningen går via en forsvarer og til corner.

43. min. Lite som skjer nå. Arnarson og en Shandong-spiller har ligget nede med skader.

33. min: Der sitter den for Shandong! Xinghan Wu er litt heldig og mottar ballen helt alene i feltet. Fra 10 meter smeller den han i nota mellom beina på AaFK-keeper Heigre. 0-1 i Spania.

30. min: Marlinho spiller gjennom Berisha, som setter ballen i mål. Men linjemannen har avvinket for offside. Ser korrekt ut.

27. min: Lite som skjer nå. Aalesund hakket bedre enn kineserne.

19. min: Kjempesjanse for Aalesund. Sondre Brunstad Fet utnytter en forsvarsbrøler og serverer Valmir Berisha en kjempesjanse. Alene med keeper misser han.

18. min: Hele åtte tilskuere har trosset været og tatt turen til stadion i dag.

14. min. Kjempesjanse for Shandong. Pelle trer gjennom en lagkamerat, men han bommer på mottaket og AaFK-keeper Heigre tar over.

11. min: Marlinho har vært frisk innledningsvis på venstrekanten. Kommer seg fri på skrått hold nå, men skuddet går langt over.

9. min: Shandong kommer seg rundt på kanten og får slått inn. Innlegget treffer en umarkert kinesisk spiller, men headingen fra distanse blir altfor løs.

5. min: Shandong med kampens første sjanse etter en dødball. Pelle header mot mål og Heigre gir en enkel retur. Den er AaFK-forsvaret først på.

3. min: AaFK ser ut til å ta styringen innledningsvis