Didrik Sereba scoret for tredje kamp på rad for Hødd, mens prøvespiller Fitim Kastrati satte inn seiersmålet da Hødd slo et ungt Sogndal-mannskap 2-1 på Fosshaugane Campus tirsdag kveld.

For Hødd er hver seier viktig, etter en periode med til dels rystende svake kamper. Og nå har blåtrøyene vunnet to strake kamper med 2-1, mot Træff og Sogndal A/B.

Tidlig baklengs

- Vi fikk en forferdelig start, med baklengsmål etter ett minutt. Der opptrådte vi veldig sløvt, sier trener Sindre Eid. Og det første kvarteret slet Hødd veldig, men kom seg gradvis og var bra fram mot pause. Uten å få mål.

Men rett etter pause viste Didrik Sereba fram frisparkfoten sin, og løftet ballen elegant over muren og rett i nota til 1-1. Sindre Eid var slett ikke fornøyd med alt som ble vist i 2. omgang, men mot slutten kom et godt Hødd-angrep igjen. Denne gang regissert av Bendik Torset, som gjorde et flott forarbeid som Fitim Kastrati avsluttet sikkert i mål.

Adnan Haidar også

Hødd stilte faktisk med hele tre prøvespillere i denne kampen. Kastrati og den unge spissen Badr Rahhaoui var spillere som Hødd visste skulle få prøve seg mot Sogndal, men i løpet av dagen viste det seg at også den tidligere Vålerenga-spilleren Adnan Haidar dukket opp i Sogndal for å spille for Hødd.Han er sentral midtbanespiller.

- Klarte seg godt

- Alle tre klarte seg godt, og styrket sine aksjer til å få et kontraktsforslag fra oss. Vi får ta opp praten med de tre onsdag, sier Sindre Eid. Som var ”middels pluss” fornøyd med kampen.