Spartak Moskva jubler her etter at de økte til 2-0 mot AaFK.
(Foto: Eirik Nesset Hjelvik)

Spartak Moskva jubler her etter at de økte til 2-0 mot AaFK. Foto: Eirik Nesset Hjelvik

AaFK tapte mot sterk motstand

Daniel Gretarsson scoret da AaFK tapte 3–1 mot Spartak Moskva.

Spartak Moskva tok ledelsen allerede etter 12 minutter. Den tidligere AC Milan-spissen Luiz Adriano ble spilt gjennom AaFKs forsvar, og skrudde ballen rundt Andreas Lie i mål til 1–0.

AaFK fikk låne ballen svært lite i første omgang, og det var det russiske laget som skapte sjansene som kom. Etter 37 minutter fikk Spartak slått inn fra kanten der Roman Zobnin kom på bakerste stolpe alene, og han hadde ingen problemer med å sette ballen i mål mellom beina på keeper Lie til 2–0.

Hevet seg etter pause

Det var liten tvil om at gjestene ledet fullt fortjent til pause, men etter hvilen var det et helt nytt AaFK-lag som kom på banen. Nå var det russerne som periodevis fikk kjørt seg.

Allerede etter tre minutter serverte Aron Thrandarson inn til Edwin Gyasi fra 12–13 meters hold, men nederlenderens avslutning gikk utenfor. Der burde nederlenderen i det minst fått ballen på mål.

Gretarsson scoret

I løpet av det første kvarteret skapte AaFK flere sjanser, men uttellingen uteble. AaFK-jubel ble det først etter 72 minutter da Daniel Gretarsson headet inn 2–1 etter et frispark fra kanten fra Bjørn Helge Riise.

I minuttene etter scoringen presset AaFK på for utlingning, men åtte minutter før slutt økte russerne til 3–1. Quincy Promes ble spilt alene gjennom mot Lie og scoret sikkert. Etter en svak første omgang der AaFK ble rundspilt, så reiste laget seg etter pause og kom greit fra det i Spania.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Vil produsere meir i Norge

Sykkylvs-bedrift flyttar arbeid heim

Dei er underleverandørar til møbelindustrien, og skal no gjere meir av arbeidet heime. Difor flyttar dei aktivitet frå Litauen til Sykkylven. Det betyr fleire arbeidsplassar i Norge.

Skiskyting

Det gror godt bak brødrene Bø

Oskar Guddal Breivik fører de sterke skiskyttertradisjoner videre i Markane IL.

Sindre Eid roar Hødd-supporterane trass Brattvåg-tap og Molde-slakt:

- Ikkje grunn til bekymring

Sindre Eid innser at Hødd har ein solid jobb å gjere før sesongstarten. Men han er overbevist om at Hødd då skal kjempe i toppen av 2. divisjon.