Ledelsen i Bayern München er ikke spesielt imponert over oppførselen til Franck Ribery.
            (Foto: Michael Dalder / X01095)

Ledelsen i Bayern München er ikke spesielt imponert over oppførselen til Franck Ribery.Foto: Michael Dalder / X01095

Bayern-stjerne får hard kritikk: – Det er ikke greit

Sportssjefen mener Franck Ribérys oppførsel var uakseptabel.

Midtbanespilleren likte svært dårlig å bli byttet ut da Bayern München innledet mesterligaen med 3-0-seier over Anderlecht.

Man skulle kanskje tro at en komfortabel seier i europacupåpningen sørget for ren harmoni i Bayern-troppen, men den gang ei. Ribéry viste med tydelighet at han ikke godtok å bli erstattet av Thomas Müller 13 minutter før slutt i tirsdagens kamp.

Franskmannen rev av seg drakten og kastet den i bakken like ved innbytterbenken. Sportsdirektør Hasan Salihamidzic mente oppførselen var uakseptabel og var raskt framme for å snakke med Ribéry.

– Dette får ikke skje i Bayern München. Det er ikke greit. Dette kommer vi til å snakke mer om, sier Salihamidzic, ifølge nyhetsbyrået DPA.

Bayerns rutinerte hovedtrener, Carlo Ancelotti, har jobbet med mange spillere av mer eller mindre eksentrisk karakter. Han tok Ribérys utbrudd med fatning.

– Noen ganger forstår ikke spillerne hvorfor jeg bytter dem ut. Ribéry leverte en god kamp, det handlet ikke om dét. Han trente ikke på søndag, og derfor ville jeg gi ham en pause, forklarer Ancelotti.

(©NTB)

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Ikea i tenkeboksen om varehuset på Moa

Ikea vet ikke hva de skal bygge i Ålesund, eller når.

Markerte seg under Norgesfinalen

Kretslaget fra Møre og Romsdal markerte seg under Norgesfinalen i Stavanger

Laber interesse for ny barnehage:

To(!) møtte til folkemøte

Om innbyggerne på Ellingsøya føler seg nok opplyste vites ikke, men svært få møtte da Ålesund kommune skulle informere om ny barnehage på øya.

Maria Parr vant Brageprisen 2017

Nynorskfolket kunne juble da Brageprisene ble delt ut tirsdag kveld. Maria Parr hentet hjem sin andre Bragepris. Det ble også pris til Olaug Nilssen.