Italias nye drakt.
(Foto: Puma)

Italias nye drakt. Foto: Puma

Denne drakten er jeg usikker på

Draktbloggen: Det er alltid litt høytid når Italias nye drakt presenteres. Denne gang vet jeg ikke helt om jeg blir begeistret.

Hovedgrunnen til skepsisen min, er den mørkeblå fargen i halsen og på avslutningen av ermene. Det kan være at jeg vil like det når jeg ser drakten i aksjon, men for meg passer Italias drakt best når det er hvit eller asurblå hals.

Utenom hals og avslutningen av ermene, synes jeg at dette er en flott drakt. Særlig tommel opp for den lille detaljen med det italienske flagget nederst på ermene.

Akkurat som ventet av det som vil være en VM-drakt, bruker Puma Italia-drakten til å vise fram det nyeste innen teknologi. Denne gang kalles systemet for å transportere svette og fuktighet Evoknit, og selskapet kan også opplyse om at drakten har Drycell i tillegg.

Utfra bildene som har kommet fram til nå, er det vanskelig å se hvor tettsittende drakten er. Siden det er Italia og Puma vi har med å gjøre her, er det grunn til å tro at draktene kommer til å være sånn ca. av pølseskinn-varianten...

Hva synes du? Legg inn kommentar nederst på siden!

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Ansatte reagerer sterkt på forslag om kjøkkensentralisering

– Ingen har spurt oss om hva vi mener. Men jeg kan si at de ikke vil spare noe som helst på dette

De får vondt i magen bare ved tanken på at kjøkkenet kan bli flytta.

Vanntilførsel avsluttes på Veslemannen

På bakgrunn av reduserte bevegelser har NVE avsluttet vanntilførselen til Veslemannen.

Åknes/Tafjord førebur stor varslingstest 

Varslingssirener og meldingar til alle mobiltelefonar i Storfjord-området blir testa i ein stor varslingsprøve 31. oktober.