Franscesco Totti ga seg som Roma-spiller etter forrige sesong. Her takker han av etter en fantastisk karrière i den italienske hovedstaden.
            (Foto: STRINGER / X90015)

Franscesco Totti ga seg som Roma-spiller etter forrige sesong. Her takker han av etter en fantastisk karrière i den italienske hovedstaden.Foto: STRINGER / X90015

Japansk klubb gir opp jakten på Totti

– Han fikk ikke familiens velsignelse til å komme.

Den japanske fotballklubben Tokyo Verdy har gitt opp håpet om å hente den italienske superstjernen Francesco Totti. Tottis kone skal ha vært lunken til ideen.

Det skriver AFP.

– Til syvende og sist fikk han ikke familiens velsignelse til å komme, sier Verdy-president Hideaki Hanyu til Nikkan Sports, ifølge nyhetsbyrået.

– Jeg ønsket virkelig å se Totti i Verdy-drakten. Jeg var klar for å fly til Italia. Jeg er misfornøyd med agenten hans, men dette har vært verdifull læring, la Hanyu til.

Totti tok nylig farvel med Roma etter 25 år i Serie A-klubben.

Midtbaneeleganten er blitt koblet til andre klubber enn Verdy, blant annet til Miami FC i USA. Likevel kan det også ende med at Totti legger fotballskoene på hyllen.

Totti spilte 786 kamper for Roma. Han scoret 307 mål.

(©NTB)

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Beitostølen:

Kanonløp av Øvrebust

Martine Lorgen Øvrebust frå Stordal vart nummer 10 på 10 kilometer fri teknikk under sesongopninga på Beitostølen søndag.

Byrjar med mottak av bilvrak

Ørsta-Volda får eit nytt alternativ når det gjeld å levere bilvrak.

Nektet å bli byttet ut

Volding var banens beste og målscorer da Molde slo Rosenborg

Etter en sesong med mye motgang, fikk Martin Ove Roseth (19) endelig noe å juble for.