John Arne Riise har gjort comeback i 4.divisjon. Nå kommer han til Kristiansand. 
            (Foto: Marius Simensen)

John Arne Riise har gjort comeback i 4.divisjon. Nå kommer han til Kristiansand. Foto: Marius Simensen

John Arne Riise og Fotballradioen live på Kick i kveld

Fredag kveld er det fotballvorspiel før Start-Jerv på Kick i Kristiansand.

Lørdag barker Start og Jerv sammen til årets kamp i Kristiansand. I kveld arrangerer Fædrelandsvennen fotballvorspiel på Kick. Der blir det blant annet Fotballradioen live fra scenen med John Arne Riise som en av gjestene.

– Det blir fantastisk. Det kommer historier som aldri har blitt fortalt før, sier Riise, som nå spiller 4.divisjonsfotball for Rollon på Sunnmøre.

Fortiden hans er langt mer glamorøs. Riise slo gjennom i Monaco, hadde en fantastisk Liverpool-karriere og har flest landskamper i Norge gjennom tidende.

– Det er vel få andre i Norge som har opplevd så mye som han innen fotballen, og han forteller jo ting akkurat slik de har vært. Han er dønn ærlig og rett fram, og det blir en fornøyelse å høre han fortelle sine historier, sier Jesper Mathisen, som har ledet Fotballradioen i over 50 episoder sammen med sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål Wollebæk Jørgensen.

Start-trener Steinar Pedersen, Jerv-trener Arne Sandstø og fotballekspert og tidligere Start- og Jerv-spiller Roger Risholt er også gjester på festen før festen. Klikk her for mer informasjon om programmet.

Hør siste episode av Fotballradioen her:

– Det blir en hyggelig kveld med mye moro, mye fotballsnakk, gode historier og god musikk. Publikum vil komme tett på både spillere, trenere og ikke minst fotballprofilen John Arne Riise som er gjest i Fotballradioen. Kvelden blir avsluttet med The Bjorvands, og de vil spille både Start-hymnen og Jerv-sangen. Vi håper det blir en god opptakt til kampen dagen etter, sier eventsjef i Fædrelandsvennen Helene Abusdal.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 

Forsiden nå:

Beitostølen:

Kanonløp av Øvrebust

Martine Lorgen Øvrebust frå Stordal vart nummer 10 på 10 kilometer fri teknikk under sesongopninga på Beitostølen søndag.

Byrjar med mottak av bilvrak

Ørsta-Volda får eit nytt alternativ når det gjeld å levere bilvrak.

Nektet å bli byttet ut

Volding var banens beste og målscorer da Molde slo Rosenborg

Etter en sesong med mye motgang, fikk Martin Ove Roseth (19) endelig noe å juble for.