Carlos Tévez får kritikk av sin nye trener. (Foto: NTB scanpix)

Carlos Tévez får kritikk av sin nye trener. Foto: NTB scanpix

Verdens best betalte fotballstjerne nektes å spille: – Han er overvektig

Carlos Tévez får knallhard kritikk fra sin nye trener.

Carlos Tévez ble verdens best betalte fotballspiller da han signerte for Shanghai Shenhua i år. Ifølge flere medier, blant annet britiske Daily Mail, skal argentineren få hele 6,4 millioner kroner i ukelønn av klubben, og det var knyttet store forventninger til overgangen.

Men 33-åringen har ikke slått til, og har levert bare to mål på hans så langt tolv kamper i den kinesiske ligaen. I forrige uke sa treneren Gus Poyet takk for seg etter tapet mot Henan Jianye. Lagets nye trener, Wi Jingui, er svært lite imponert over formen til Tevez.

– Han vil bli informert om mine taktiske planer, men jeg kommer ikke til å ta han ut til å spille. Han er ikke klar fysisk, han er ikke i god nok form. Han er overvektig, sier treneren, ifølge fotballmagasinet Fourfourtwo.

Den samme karakteristikken får også Fredy Guarín, som i fjor ble hentet til Kina fra Inter Milan.

– Jeg må ta ansvar for laget, og spillerne også. Om du ikke kan gjøre alt du kan for å spille, er det ikke noen vits å velge deg. Jeg har trent mange store stjerner, og jeg velger aldri spillere basert på ryktet, sier han.

Shanghai-laget ligger nå åtte poeng fra nedrykksplass etter 23 kamper, og møter i helgen byrival Shanghai SIPG, med Oscar og Hulk på banen, og Andre-Villas Boas på trenerbenken.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Helgapraten med Høstscena-aktuelle Martha Standal

Totalt dedikert

Martha var bare 16 år da hun begynte på Balletthøgskolen i Oslo. Et modig sprang for ei pysete og hjemmekjær lita jente. Nå gjør hun karriere i en tøff og utrygg bransje, med knallhard ballettdisiplin i bagasjen.

Alt er klart til å hjelpe Veslemannen til å rase

– Nå er vi rimelig godt forberedt

Snart tre år etter at beboerne på Lyngheim ble evakuert første gang, er alt klart til å bruke vann for å hjelpe naturen å utløse et ras fra Veslemannen.

Direkte: Seks kamper i Premier League

Kan Manchester-lagene fortsette seiersrekken?

Er ikke helt sikker på at han satser videre neste år

Riise: – Personlig har det vært et tungt år