Karsten Warholm smilte bredt etter korthekkfinalen under NM på Jessheim fredag kveld.

For da storfavoritten Vladimir Vukicevic ble rammet av en skade drøye halvvegs i løpet og måtte slappe på farta, stod Karsten på helt inn og passerte målstreken på tida 14,48 sekunder.

Det viste seg at sjøl målfoto ikke kunne skille de to hekkeløperne, og dermed delt gullmedalje til den nevnte duoen.

- Jeg fikk smerter under beinet og måtte bare bremse på for å komme meg i mål, sa Vukicevic som fredag sikret seg sitt femte NM-gull. Han har en pers som er nesten sekundet bedre enn hva han noterte under NM på Jessheim. Warholm vant 110 NM hekk i fjor, i Tønsberg. Da deltok ikke Vukicevic, som løper for Vidar.

På 100 m hekk for kvinner ble det ingen medalje til Dimna. Renate Grimstad var veldig skuffet etter 4. plassen, mens Marthe Mjøen Berg ble nummer sju på en distanse der favoritten Isabelle Pedersen vant klart.