Årsaken var hans voldsomme utbrudd i etterkant av 2. divisjonskampen mot NTNUI søndag, der han truet med å slå ned den ene dommeren. Noe han også gjentok i intervju med Sunnmørspostens journalist noen minutter senere.

Men nå er Ljajic en angrende synder. Og han er kun glad for at han får beholde trenerjobben ut kontraktsperioden, som går ut 1. mai.Han har personlig beklaget overfor dommeren det som ble sagt, og legger seg paddeflat.

– Jeg er takknemlig over at jeg får fortsette i trenerjobben, selv om jeg og klubben er inneforstått med at håndballforbundet kommer til å gi meg en karantene. Så jeg får nok ikke lede laget fra benken i de tre siste kampene, innser han.

Beklaget sterkt

– Det var et ganske kort møte. Jeg beklaget sterkt det jeg hadde sagt, og det er ingen unnskyldning for min oppførsel. Som trener må jeg være mer profesjonell enn som så, og ikke minst mer voksen. Dette sa jeg også til sportslig utvalg, og vi hadde oss en god diskusjon. Der jeg også fikk klar beskjed om at slik oppførsel overhode ikke er akseptabel, sett fra ÅHKs side. Noe jeg er helt enig i.

I ÅHKs sportslige utvalg sitter sportslig leder Tone Franck, Bjørn Eikrem og Anita Humlen Seth. Og det blir nå Bjørn Eikrem som får jobben med å lede laget i de tre siste kampene.

– Mange sier at toget er gått for oss nå, men slik ser ikke jeg det. Det er fortsatt seks poeng som skal deles ut, og jeg gir ikke opp håpet om at vi kan berge oss. Det blir tøft, men ingenting er umulig, mener Ljajic.

Trives

Som uansett har lyst til å fo

rtsette å bo på Sunnmøre.

– Jeg trives veldig godt her, og ønsker å bli værende her. Men det er jo håndballtrener jeg primært er, så jeg må jo ha en trenerjobb å gå til. Vi får se hva som skjer, akkurat nå er jeg bare takknemlig for at jeg ikke mistet ÅHK-jobben på dagen. For det fryktet jeg, innrømmer han.

– Jeg er veldig engasjert under kampene, og gir mye av meg selv. Men søndag bikket det dessverre over, innser Ljajic.ÅHK opererer for tiden uten øverste leder. Den forrige lederen takket av på årsmøtet, og klubben har foreløpig ikke funnet hans erstatter. Sportslig leder Tone Franck svarte ikke på telefon i går, tross gjentatte oppringninger.