Feltet passerer Bryggen på søndagens fellesstart.
(Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix)

Feltet passerer Bryggen på søndagens fellesstart. Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

100.000 fulgte innspurten i Bergens gater

Vi gulgte fellesstarten fra Bergen og Hordaland direkte!

I dag er det klart for VMs store høydepunkt, sykkelproffenes fellesstart over 270 knallharde kilometer. Så langt har VM vært litt stang ut for de norske syklistene. To åttendeplasser i juniorklassen er foreløpig de to høydepunktene på herresiden, mens kvinnene fikk en sjuendeplass for Susanne Andersen. Søndag jakter Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff edelt metall i Bergen.

– Jeg tør jo å si at jeg håper på norsk gull. Vi har jobbet ganske hardt med å få alt på skinner, så det står jeg inne for. Jeg har sagt at løypa ligger litt bedre til rette for Edvald så jeg kan godt si ham, men jeg er ikke noe mindre fornøyd hvis Alex skulle vinne. Oddsen tipper litt til fordel for Edvald, men det er sjelden det går slik oddsen vil, sier Stig Kristiansen til NTB.

VM-løypa i Bergen har vist seg som veldig tøff. Runden på 19,1 kilometer som rytterne skal gjennom tolv ganger i løpet av over sju timer er i drøyeste laget for de fleste. Rittet starter først ute på Sotra og det skal sykles nesten fire mil før man starter på rundbaneløypa.

Bergens Tidende rapporterer direkte med tekst og bilder gjennom hele dagen. Du følger utviklingen nedenfor.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Godkjenner byggeplaner

Får bygge her, men...

Plot Arkitekter AS får bygge ny boligblokk ved Utstillingsplassen, men der er en del vilkår som må oppfylles først.

Kirkens Bymisjon vil starte dagtilbud for rusavhengige

– Det er ei skam at en by med nærmere 50.000 mennesker ikke har et dagtilbud for rusmisbrukere, svarer Svein Rune Johannessen, leder av helse- og velferdsutvalget i Ålesund.

Krisen i AaFK:

AaFK svarer på kritikken

– Er handlekraft det samme som å sparke treneren?

Daglig leder Geir S. Vik i AaFK stiller spørsmålet som reaksjon på sportsleder Helge Skuseths kommentar om situasjonen som Aalesunds FK har kommet i etter elleve kamper uten seier.

Kan det skje igjen?

Dette er overlevelsesgaven som reddet AaFK fra nedrykk i fjor

Høsten 2016 sikret AaFK seg 22 av 24 poeng på åtte strake kamper etter Arild Traa sin overlevelsesgave ”Kampen for å overleve” til fotballklubben i sitt hjerte, Aalesunds Fotballklubb.