Wenche Pettersen er nemlig med venninna Hege Anita «Faded» Berg for å oppfylle en av hennes aller største drømmer. Da hun fikk høre låten «Faded» av Alan Walker falt hun nemlig pladask, og det er vel få som kan sammenlignes med denne ivrige fanen.

– Jeg har bare vært helt hekta etter at jeg hørte sangen for første gang i fjor. Min aller største drøm er jo å få møte Alan selv. Da hadde jeg besvimt, forteller Berg som sørget for å være ute i god tid før konserten etter den lange turen fra Steinkjær.

– Jeg er egentlig bare med på slep, men dette er faktisk min første festival, og da starter det med et brak, forteller Pettersen mens Berg tror hun har både skriking og tårer i vente.

Sjarmerer Ålesunderne

I matchende rosa jakker, som selvfølgelig er favorittfargen, har venninnene tilbring dagen i Ålesund og spredt sitt gode humør.

– Vi møtte noen gutter på Egon i sted. De skulle ønske vi var moren deres fordi vi var så kule, ler venninene som også sørget for å skaffe seg venner i køa inn til stadion.

Der møtte de nemlig Kristen og Natalia Festø fra Emblem, og ifølge damene ble de venner med en gang. Og da fikk de jo selvklart fort høre om Bergs store lidenskap for Alan Walker.

– Dere aner ikke hvor stort dette her er. Dere aner ikke hva det betyr for meg. Utenom barna mine er det her det beste som har skjedd meg. Jeg kommer til å grine, sier Berg.

– Er du fjorten år eller, ler Festø som trolig aldri har møtt en mer ihuga Alan Walker fan før.