– Vi får til en ekstra konsert den 11. februar, forteller en glad Terje Erstad hos arrangøren Momentium til smp.no.

Billettsalget starter mandag klokka 12. Akkurat som for den første konserten legges det ut 5.000 billetter.

– Det er blitt lagt merke til i Bryan Adams-apparatet at billettene ble solgt ut så fort, i løpet av rundt fem minutt, sier Erstad og fortsetter:

– Vi tok kontakt og tenkte at det å få til en ekstrakonsert sikkert var en lang veg å gå. Men begge parter var innstilt på å få til dette.

Erstad regner ikke med at billettene ryker så fort på den andre konserten.

– I tillegg jobber vi også med å få lov til å slippe inn flere, men det har med rømningsveger å gjøre, sier Erstad.

Torskefiske?

Etter det Erstad har forstått skulle artisten ha fri dagen etter. Nå blir det konsert og kanskje mer også på den canadiske artisten.

– Da kan det bli både torskefiske og annet på ham, vi ønsker i alle fall å legge til rette for at artistene skal ha det best mulig når de er her.

Vil bli konsertby

Momentium var lenge en arrangør av sommerkonserter. De tok det et steg videre med mindre konserter året rundt da Terminalen Byscene kom.

Terje Erstad (t.v) og Idar Ove Giskegjerde i Momentium.

Nå har de tatt ytterligere ett steg og ønsker å arrangere store konserter hele året, med Bryan Adams som første artist. Den gode responsen har blitt en knallstart.

– Det er motiverende for oss. Men også agenter og artister ser at i Ålesund er interessa stor, og dette gjør at det kan bli enklere å få til lignende konserter senere, sier Erstad hos arrangøren Momentium.