May-Britt Husby har solgt utestedet Lystgaarden Bar & Restaurant i gågata til Ivar Breivik. Hun opplyser at salget har skjedd i løpet av de siste månedene og Breivik er nå oppført som styreleder og daglig leder i selskapet, ifølge Brønnøysundregistrene.

Smp.no kjenner ikke til hva selskapet ble solgt for.

Satser på nytt i Vegsund

Husby satser nå på drift av et nytt serveringsted i Vegsund.

– Lokalene der Vegsund rorbu lå tidligere, er pusset opp og åpningen av serveringsstedet «Kilden» er nå i helga, forteller hun til smp.no.

Lyst har hatt en omsetning på rundt ti millioner kroner de siste årene og har stort sett levert overskudd siden oppstarten i 2009. De tre siste årene er det tatt årlige utbytter på mellom 500.000 og 900.000 kroner (se nøkketall for bedriften til høyre - under om du leser på mobil).

Kjent i utelivsbransjen

Ivar Breivik som er bosatt på Valderøya, er en kjent skikkelse i utelivsbransjen i Ålesund. Han er blant annet daglig leder av XL-Group og har en rekke roller i ulike restaurantselskaper i byen.

(saken fortsetter under bildet)

Selskapene Milk Bar & Lounge og Kabb stod for de største inntektene i fjor, med en omsetning på henholdsvis 24 millioner og nær 12 millioner kroner.

Smp.no har ikke fått kontakt med Breivik tirsdag for en kommentar til saken.

– Jeg har alltid reinvestert det jeg har tjent. Lønna mi er å skape noe, jeg er alltid på jakt etter et nytt prosjekt, uttalte han til Sunnmørsposten i et lengre intervju i 2015.

Les også: Helgaprat med Ivar Breivik fra juni 2015 (for abonnenter)

Les flere bysaker på vår Ålesund-side