FLISNES Wennersberg Areal AS står bak nybygget på Flisnes.
            (Foto: Nils Harald Ånstad)

FLISNES Wennersberg Areal AS står bak nybygget på Flisnes.Foto: Nils Harald Ånstad

Flisnes:

Ber om arealkontroll

Tidligere har eierne av KIWI Flisnes-bygget stilt spørsmål rundt størrelsen på de nye butikkarealene der Rema 1000 skal inn.

Les flere nyheter fra Ålesund her: smp.no/alesund

I etterkant ser kommunen at KIWI-butikken er større enn opplyst i Matrikkelen. Ifølge kommunen gjør denne feilen at den nye butikken kan overstige maksgrensen for totalt tillatt butikkareal på Flisnes.

Derfor har kommunen foreslått eierne av nybygget å søke dispensasjon. Det synes arkitekten bak det nye bygget lite om. Hun mener størrelsen på begge butikkarealene bør kontrolleres, ettersom den ene parten mener arealbegrensningene overskrides.

– Vi mener at per dags dato har vi ikke mottatt fullstendig, konsekvent og kvalitetssikret dokumentasjon fra Ålesund kommune som tilsier at vi må søke dispensasjon, skriver arkitekten.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Milliardprosjekt i Torvik får igjen utsett byggefrist

– Trenerer totalt for andre som vil utvikle noko her

– Eg likar ikkje å klage. Men det er påfallande at ei bedrift får halde det gåande i nærare tolv år utan å byggje noko som helst.

Ylva ruller inn over Nord-Norge

Meteorologisk institutt har utstedt ekstremværvarsel for stormen Ylva i Nord-Norge. Meldingen om uværets første skader kom tidlig torsdag. 

Politiloggen:

Mista førarkortet

Ein bilførar er fråteken førarkortet og politimeld etter å ha køyrt for fort i Skorgedalen i Vestnes.