Vinner Mariann Sørøy ble vinner av fjerde runde av DuettStafetten. Nå er hun klar til å synge i gang femte og siste runde før sangkonkurransen tar juleferie.
(Foto: Ticiane Oliveira.)

Vinner Mariann Sørøy ble vinner av fjerde runde av DuettStafetten. Nå er hun klar til å synge i gang femte og siste runde før sangkonkurransen tar juleferie. Foto: Ticiane Oliveira.

Ny vinner i DuettStafetten:

Korist ble duettvinner

Mariann Sørøy er fjerde vinner av DuettSafetten. Nå søker korsangeren fra Ålesund duettpartner til siste runde før jul .

– Veldig kjekt å vinne. En positiv overraskelse. Det sier Mariann Sørøy som slo ut tolv andre deltakere med sin duett sammen med Maria Rødal Tafjord med Bruno Mars-låten «When I was your man».

Den 34 år gamle trebarnsmoren forteller at hun alltid har sunget, og at hun siden 2009 har vært med i koret Piker, vin og sang. I koret har vært solist ved flere anledninger.

–Å synge duett via appen Smule Sing var en ny erfaring for meg. Jeg har tidligere sunget i kor med Maria Rødal Tafjord, og da hun utfordret seg til å synge duett sammen med henne, tok jeg sjansen, sier Mariann Sørøy som drømmer om flere solistoppdrag framover. Nå gleder hun seg til å synge på Terminalen.

Til den femte og siste DuettStafett-runden før jul har hun valgt låten «Jar of hearts» av Christina Perry.

–Jeg liker å synge rolige, melankolske låter. Det er litt meg, sier hun om låtvalget.


Her er låten du kan være med å synge på:

Siste før jul

Når denne runden åpnes lørdag, er det bare for alle sangglade i området å delta Sunnmørspostens duettkonkurranse, og for publikum å stemme fram sin favoritt.

Slik blir du med på DuettStafett.

– Neste vinner kåres fredag 16. desember. En forskjell denne gangen er at vinneren ikke får velge ny låt fordi DuettStafetten tar juleferie, men vi jobber med å hyre en proff artist til å synge i gang konkurransen på nyåret, sier digital utviklingssjef Liv-Jorunn Håker Ottesen.

Les alt om DuettStafett her

Booket Terminalen

Som DuettStafettens pådriver har hun booket Terminalen i Ålesund til den planlagte avslutningskonserten der vinnerne får synge med liveband og publikum i salen. Konserten blir lørdag 18. februar.

–Det betyr at det blir to duettrunder til, så det er fortsatt mulig å henge seg på konkurransen etter jul, sier Håker Ottesen som har merket stigende interesse for DuettSatfetten.

–Hver runde har 12-13-deltakere, og vi får inn masse stemmer. Interessen for sangkonkurransen er stor ute blant folk, mener hun.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Dette er DuettStafett
  • En sangkonkurranse fra Sunnmørsposten som sikter på å finne nye sangtalenter i Nordvest.
  • Vinner i runde fire ble Mariann Sørøy fra Ålesund.
  • Vinneren ble kåret av publikumsstemmer og juryen: Terje Erstad fra Momentium, Ørjan Liavåg - musiker og produsent, Gro Kibsgaard-Petersen - vokalist og Liv-Jorunn Håker Ottsen - digital utviklingssjef i Sunnmørsposten.
  • Tidligere vinnerer er: Dan Roger Lid (Haram), Katrine B Langlo (Stranda) og Mari Rødal Tafjord (Tafjord).
  • Alle vinnerne blir inviter til å stå på scena på Terminalen i Ålesund 18. februiar sammen med fullt band og publikum i salen.
Leses nå
 

Høstscena

Ungdom fra 19 nasjoner skaper fargespill

Har du sett dans fra Afghanistan, hørt norske folkesanger i afrikansk drakt eller opplevd en beatboxer fra Syria?