– Dette er faktisk den eneste Britney-låta jeg liker, men den er såpass tøff at jeg håper flere gutter vil melde seg på til den neste og siste runden i duettstafetten. «Toxic» er gøy å synge, så hvorfor ikke, sier Bjermeland Håker (38) som bor i Tennfjord.

Fristen for å melde seg på er fredag kl. 12. Dette er siste sjanse i sesong 1.

Selv vant hun sjette runde i konkurranse med 14 andre, med soullåta «Ain’t no Mountain High Enough», i duett med Red Hot-vokalist Knut-Marius Djupvik.

Les alt om DuettStafett

– Dette var nok en riktig sang for meg, og jeg likte veldig godt Knut-Marius’ versjon, så da var jeg plutselig med i duettstafetten likevel. Jeg er egentlig ikke noe glad i konkurranser i musikk. Konkurranseelementet kan gi en ekstra og ikke alltid positiv nerve til det å synge, og da er det ikke bare gøy lenger. Jeg vil helst at musikk og sang skal være gøy. Yrket mitt som regnskapsfører er ikke spesielt kreativt, så det å synge ved siden er kjekt, sier hun.

Barnedrømmen

I høst startet hun å synge i kor igjen, etter noen års pause hjemme med små barn. Hun synger nå i Brattvågkoret «aChoir». Firebarnsmoren har to små jenter på tre og fem år, og to store gutter på 14 og 17.

– Jeg har sunget så lenge jeg kan huske. Den store drømmen da jeg var lita var å bli stor nok til å begynne i barnekoret i Tresfjord kirke. Der var det ti års-aldersgrense og det var ufattelig lenge å vente, ler hun.

Bjermeland Håker er søster til Liv-Jorunn Håker Ottesen som er digital utviklingssjef i Sunnmørsposten og initiativtaker til duettstafetten. Håker Ottesen har ikke sittet i juryen i denne runden.

Juryen har bestått av Line Helgesen fra Sunnmørposten, vokalist Tricia Boutté-Langlo og artisten Lizz fra Kvamsøya.

Hør alle seks finalistene i DuettStafett her

– Nå gleder jeg meg til å få være med på konserten på Terminalen. Jeg kommer til å være nervøs, sånn er det bare, men det blir mest gøy. Duettstafetten er veldig artig. Jeg håper mange hiver seg med i siste runde, sier Bjermeland Håker.

Låten er åpen til fredag kl. 12. Dette er siste sjanse i sesong 1.

Slik blir du med i konkurransen:

- Last ned appen Smule Sing til din smarttelefon.- Søk etter "DuettStafett" i appen- Under "Invites" finner du rundens låt. - Syng i videomodus og bruk ørepropper. - Du må bo eller være fra Nordvestlandet for å delta. - Det er ingen aldersgrense for delta.

Hør låten Heidi  har åpnet her:

Får du ikke spilt av videoen? Prøv en annen nettleser.

Få med deg det som skjer i Nordvest - se Det skjer-kalenderen