– Jeg er forbannet, rett og slett. Det vi presterte på den elendige banen var under all kritikk. Slik kan vi ikke opptre, fastslår han.

Nytrømoen stadion framsto som en «gras-åker» av en bane, ifølge Gidlund.

– Den var uklippet og veldig ujevn, men det er likt for begge lag. Hva som gjør at vi nå i to seriekamper på rad, pluss i cupkampen mot Kongsvinger, ikke gjør det vi skal, må vi finne ut av. Var spillerne slitne etter cupkampen onsdag, eller er det andre årsaker til at vi nå ikke klarer å prestere? Vi skal ha oss en skikkelig prat i starten på uka, lover han.

Brattvåg åpnet kampen godt, og Tynset fikk knapt låne ballen de første ti minutta. Men på sin første mulighet scoret Tynset, og målet kom etter svakt forsvarsspill hos Brattvåg.

Gjør Tynset gode

– Vi gjør Tynset gode utover i kampen, og vi gir dem tre mål etter grove personlige feil. Jeg vil ikke henge ut enkeltspillere, men vi forsvarer oss ikke godt nok som et lag. Og da kan vi tape mot et lag som Tynset, fastslår Gidlund.

Tynset økte til 2-0 tidlig i 2. omgang, før Lamine Nekrouf reduserte. Og etter målet trykket Brattvåg på, men uten å lykkes. Og da kunne Tynset kontre inn 3-1, etter at en Brattvågspiller gled og åpnet låvedøra.

– Kun Tommy Kanishi Andreassen får godkjent av meg, mente treneren.