Det var viktig for Fortuna å unngå tap mot bunnlaget Raufoss på bortebane, og kampen endte da også 1-1. Men trener Svein Arne Sunde var ikke fornøyd med prestasjonene til jentene.

– I forhold til forrige kamp mot Lyn var dette et stort tilbakeskritt. Vi gjør altfor mange feil, og slipper Raufoss inn i kampen, forteller han.

De første 25 minutta var det envegskjøring. Fortuna eide ballen, og hadde tre-fire kjempesjanser uten å få ballen i nota. Og rett før pause scoret Raufoss på et vådeskudd i krysset ved Ida Garberg.

Etter 56 minutter ga dommeren straffespark til Fortuna, etter at Raufoss-keeperen hadde dyttet bort Hedda Stokkeland på en corner. Fortunas beste, Malin Sunde, scoret sikkert, og flere mål ble det ikke.

Men på overtid hadde Raufoss en kjempesjanse, som endte med et skudd utenfor. Ellers var sluttfasen preget av mye rot og balltap fra begge lag.

Hos Fortuna var Malin Sunde og Cecilie Otterlei de beste.