Etter å ha tapt 4-3 hjemme mot Førde i forrige serierunde, var det viktig at Brattvåg kom tilbake på vinnersporet mot Herd. Men gjestene rotet bort seieren etter å ha ledet 2-1 til pause.

- Det er skuffende at vi går på nok et tap. Det er naturlig at motstanderne nærmer seg oss når vi taper to på rad, sier Brattvåg-trener Karl Oskar Fjørtoft.

Det var hjemmelaget som tok ledelsen etter 23 minutter. En corner fra Patrik Hjelmseth ble styrt i mål av Mohammed Elkington. Ti minutter senere snudde Brattvåg kampen med to kjappe scoringer av Daniel Stensøe og Aksel Berget Skjølsvik.

Brattvåg hadde stort sett full kontroll på det som skjedde før pause, men i andre omgang glapp det for gjestene. Like etter at timen var spilt satte Jonas Ingebrigtsen inn 2-2 da gjestene sov på en corner, så banket Patrik Hjelmseth inn 3-2.

Gjestene trykket godt på de siste ti minuttene, men uten å få uttelling bak en solid Henrik Hagen i Herd-målet.

- Jeg hadde troen på at vi kunne snu det, for vi var et helt annet lag etter pause. Det var utrolig deilig å vinne denne kampen, sier Hagen.