Etter at trenerne og Sunnmørsposten har valgt ut 27 kandidater, blant dem ni som allerede er garantert en plass på laget,  er det nå opp til leserne å stemme fram sin favoritt som skal få møte Eliteserie-stjernene til AaFK i en veldedighetskamp til inntekt for TV-aksjonen 10. oktober.Den første duellen gikk torsdag mellom Voldas Runar Løvold og Emblems Steven Fellows. Det kom inn over 1.500 stemmer, og Fellows ble vinneren av duellen.

Den andre duellen mellom Valders Steffen Oksnes Elde og Skarbøviks Joakim Bolsø ble avgjort ved midtnatt. Der gikk SIF-spiller Bolsø av med seieren. Det betyr at Folkets lag foreløpig inneholder elleve spillere.

Den neste duellen blir først på tirsdag mellom Harøys Stian Harnes og Strandas Tobias Hjelle.

DETTE ER FOLKETS LAG HITTIL:

NAVN: Joakim BolsøALDER: 21POSISJON: Sentral midtbane/kantKLUBB: Skarbøvik

* Joakim Bolsø har kun spilt for SIF. Han kan bekle både en offensiv midtbaneposisjon og spille ute på kanten på et ungt SIF-lag. Klubber i 3. divisjon har tidligere vært ute etter han, men Bolsø valgte å bli værende i SIF denne sesongen også.

NAVN: Steven FellowsALDER: 25POSISJON: MidtstopperKLUBB: Emblem

* Steven Fellows startet i Emblem IL, men har også spilt for AaFK på aldersbestemt nivå. Er en solid midtstopper for Emblem, der han har vært en viktig grunn til at de har hatt en god høstsesong i 4. divisjon.

NAVN: Sondre SkulstadALDER: 27POSISJON: MidtstopperKLUBB: Spjelkavik

* Sondre Skulstad er en ekte Vika-gutt. Han har spilt for Spjelkavik hele livet og er lagets naturlige kaptein. Sondre er en kompromissløs midtstopper som går foran i krigen.NAVN: Knut-Idar DalhusALDER: 20POSISJON: MidtbanespillerKlubb: Spjelkavik

* Knut-Idar Dalhus har virkelig tatt steg hos Spjelkavik de siste årene. Han er opprinnelig Spjelkavik-spiller, men forsøkte lykken hos AaFK i aldersbestemte klasser. Nå er "Knuti" tilbake i Spjelkavik og en meget sentral brikke på midtbanen.NAVN: Jonas IngebrigtsenALDER: 25POSISJON: ForsvarsspillerKLUBB: Herd

* Jonas Ingebrigtsen er en ekte Herd-gutt. Han slo gjennom som høyreback i 2. divisjon for klubben og ble deretter hentet til Hødd der han fikk med seg en rekke kamper fra 2012-2015. Men Jonas ville hjem til Herd - og nå nærmer han seg sitt beste nivå igjen.

NAVN: Daniel Jøsok KvalsvikALDER: 26POSISJON: MidtbanespillerKLUBB: Bergsøy

* Bergsøys midtbanemotor har virkelig slått gjennom i år. Med 13 mål på 14 kamper hittil har han vært en av 4. divisjons klart beste spillere hittil i år. 26-åringen har stort sett spilt for Bergsøy hele livet, men har vært innom både Hødd og Varegg. Sistnevnte da han studerte.

NAVN: Jonas MathiesenALDER: 23POSISJON: Keeper KLUBB: Rollon

* Jonas Mathiesen er sønn av AaFKs keepertrener Frank. Det er med andre ord lett å skjønne hvor han har kvalitetene fra. Jonas ble tidlig en del av AaFK-systemet, men har de siste årene stått for Rollon i 4. divisjon. Der har han over flere år vist seg som en av divisjonens beste keepere.

NAVN: Trond Håkon EdøyALDER: 22POSISJON: MidtstopperKLUBB: Spjelkavik

* Trond Håkon Edøy er en midtstopper med fysikken i orden. Var opprinnelig spiss, men ble omskolert til midtstopper av Frode Fagermo. I fjor spilte han så godt at AaFK inviterte han på prøvespill etter sesongen. Det ble ikke kontrakt da, men nå får Edøy en ny sjanse til å vise seg fram.

NAVN: Andreas RekdalALDER: 28POSISJON: MidtbanespillerKLUBB: Herd

* Andreas Rekdal er troppens mest rutinerte hittil. Er opprinnelig fra Gursken, men gikk tidlig til Hødd der hans soleklare karrierehøydepunkt var å sette den avgjørende straffen i cupfinalen mot Tromsø. Rekdal endte etter hvert opp i Herd der han har vært en av klubbens mest solide spillere de siste årene. Er til vanlig Herds kaptein.

NAVN: Benjamin SundeALDER: 19POSISJON: SpissKLUBB: Spjelkavik

* Benjamin Sunde er en av Spjelkaviks viktigste spillere. Etter å ha spilt noen sesonger på alderbestemt nivå i AaFK, kom han tilbake til Spjelkavik igjen til 2016-sesongen. Spiller trolig på et høyere nivå neste sesong.