Episoden som sendte Træff-spiller Ola Eloranta (23) på sjukehus, kan få konsekvenser for Brattvåg-spiller Mirza Mujcic. Det var nordrenett.no som meldte om dette først.

Den dramatiske hendelsen skjedde fem minutter før pause på Reknesbana. Mujcic traff Eloranta med albuen.

I Træff sin video av episoden ser man at det er kontakt mellom de to spillerne, og at Eloranta faller om og roper i smerte.

Eloranta mistet følelsen i begge beina, og blei til slutt fraktet bort i ambulanse. Seint lørdag kveld kom følelsen tilbake i beina, og han kunne etter hvert begynne å gå igjen.

Dialog med kretsen

Træff-trener Magnus Oltedal forteller at han har vært i dialog med kretsen og fått beskjed om å sende inn klubbens versjon til fotballforbundet.

– Bakgrunnen til det er at vår spiller fikk rødt kort. Under normale omstendigheter vil han jo ende opp med mellom en og tre kampers suspensjon, mens provokatøren ikke fikk noen ting. Det synes vi er feil, sier Oltedal.

Mens Eloranta blei liggende nede i kampen, klarte han nemlig å snakke på seg rødt kort. Han har sagt til Rbnett at dette skjedde da Brattvåg-keeperen ba ham komme seg opp igjen og slutte å filme, og at han svarte med å si noen stygge ord.

– I tillegg mener vi det er viktig å vise at dette ikke er en måte det går an å oppføre seg på. Det er nok både spilleren og den andre klubben helt enige i, sier Oltedal videre.

Munnhuggeri med keeper

Han har registrert at både Mujcic og Brattvåg-trener Karl Oskar Fjørtoft har beklaget hendelsen.

– Jeg har snakka med Brattvåg, både  søndag og mandag. Det er jo slik at dette er sånne ting som ikke skal skje, men som skjer likevel. Det skjer nok ikke med alle spillere, men det trenger ikke bety mer enn at det glapp denne gangen her, sier Træff-treneren.