Brattvåg kunne hekte av dagens motstander i kampen om å overleve med seier i dag, men hjemmelaget sviktet da de presset på for seier og tapte 2–1.

– Det er litt typisk oss å gjøre slike ting i år. Vi hadde nok av sjanser til å vinne kampen, men så roter jeg det litt til på det siste målet. Det er utrolig bittert, sier Brattvåg-forsvarer Robert Kjellmann til smp.no.

Stjørdals-Blink tok ledelsen allerede etter fire minutter da Sander Kartum ble spilt gjennom alene mot keeper. Stillingen holdt seg slik fram til det var spilt 64 minutter. Da flikket Michael Karlsen gjennom til Torbjørn Grytten, som rundet keeper og satte inn utligningen.

Brattvåg presset godt på etter scoringen. Didrik Fløtre hadde et skudd i tverrliggeren, så hadde samme mann en mulighet på åpent mål fra fem-seks meter, men avslutningen gikk langt over. Det lå ei Brattvåg-scoring i lufta, men ni minutter før slutt tok bortelaget ledelsen ved Sondre Stokke.

– Vi har så mange sjanser at vi bør vinne denne kampen, men de to målene vi slipper inn er for enkle. Det var veldig ulogisk at det var Stjørdals-Blink som tok ledelsen, men fotballen er ikke alltid like logisk, sier Brattvåg-trener Per Gidlund.

Men lørdagen ble ikke fullstendig bekmørk for Brattvåg, for Brumunddal og Nardo spilt 1–1. Det betyr at Brumunddal skyver Brattvåg ned på nedrykksplass, men det er kun ett poeng som skiller lagene.