Ifølge Brattvågs altmuligmann Ole Petter Aarsund håper klubben å ha på plass en ny hovedtrener i løpet av neste uke.

Fire kandidater skal for øyeblikket være aktuelle for 3.-divisjonsklubben. Aarsund vil ikke ut med navnene på kandidatene, men bekrefter Sunnmørspostens opplysninger om at Karl Oskar Fjørtoft er blant dem.

– Vi har ikke vært i kontakt med Karl Oskar, men han er en av kandidatene som vurderes, sier Aarsund.

Ifølge han skulle Brattvåg ha et siste møte med en kandidat i går kveld.

– Er det bare norske kandidater dere vurderer eller kan det bli en utenlandsk trener?

Har kontrakt med AaFK

Karl Oskar Fjørtoft starta årets sesong som assistenttrener i Aalesund, men ble i sommer degradert til klubbens aldersbestemte avdeling.

Etter den svært så omdiskuterte episoden endte det med at Fjørtoft ble «leid» ut til Hødd som assistenttrener i høst.

Nå er utgangspunktet at Fjørtoft skal tilbake til AaFK 1. desember. Der venter en rolle rundt andrelaget/utviklingsavdelingen, ifølge AaFK-direktør Henrik Hoff.

– Jeg forholder meg til avtalen jeg har med AaFK. Det er selvfølgelig smigrende at andre klubber viser interesse for deg, men akkurat nå kan jeg ikke si så mye mer enn det, sier Karl Oskar Fjørtoft om framtiden.

på trenerjakt Ole Petter Aarsund og Per Gidlund er på trenerjakt. Ifølge Aarsund håper Brattvåg å ha avklart trenersituasjonen i løpet av neste uke. Arkiv Foto: Nikolas Birkevold Farstad

Ingen Hødd-avklaring

Et siste opplagt alternativ for Karl Oskar Fjørtoft – sett fra utsiden – kan være å fortsette karrieren i Hødd, der han i høst var assistenttrener.

Hødd jobber med å sette sammen et nytt trenerteam.

– Vi har hatt en dialog med Karl Oskar, men hva vi har snakket om holder vi mellom oss foreløpig. Som jeg har sagt før så holder vi på med trenerkabalen. Vi har ikke besluttet noe endelig i forhold til trenerløsninga, sier Hødds sportssjef André Nevstad.

– Du kan ikke si om Fjørtoft er aktuell eller uaktuell for en Hødd-jobb framover?

– Vi har hatt og skal ha en dialog framover med de aktuelle kandidatene, svarer Nevstad.