– Lysekloster er et godt fotballag. Vi har ikke helt dagen og får ikke ting til å stemme. Vi skaper vel kun tre sjanser på 90 minutter, og taper mot, et i dag, bedre fotballag. De var bedre enn oss i absolutt alt. Starten var imidlertid bra av oss, men vi har ikke «trøkket» i dag selv om spillerne prøver alt de kan, og da taper vi fortjent. Så enkelt og greit er det, oppsummerte Fagermo.

Frisparkperle av Austnes

«Vika» fikk riktignok en pangstart, bokstavelig talt, på kampen, da Lars Austnes klaska ballen helt oppe i krysset etter bare tre-fire minutter. Det er ikke første gang vi ser Austnes gjøre dette, høyrefoten hans er sjelden vare her på våre fotballbreddegrader, og vi tror ikke mange spillere her på Sunnmøre matcher Austnes sin gullfot.

Men Austnes måtte ut med skade tidlig, og Lysekloster kom seg etter åpningssjokket og tok over kampen – og fikk godt betalt.

Tre kjappe fra gjestene

For på bare 10-12 minutter blei 1-0 til 1-3. Først var midtstopper Trond Håkon Edøy litt uforsiktig og lagde straffespark, og kort etter satt 1-2 etter et hjørnespark. Om som om ikke det var nok tok Vika-forsvaret pause litt for tidlig og et relativt harmløst innlegg ble enkelt spankulert i mål til 1-3. Gjestene ble redusert til ni utespillere 25 minutter før slutt, men noen skikkelig sluttspurt kom aldri fra hjemmelaget som tapte fortjent – som Fagermo så enkelt oppsummerte seansen.