Sondre Fet var kampens store spiller for AaFK 2 da serielederne tok en forventet seier borte mot Eid, men de oransje fikk en forferdelig start på bortebane.

3. divisjon direkte: Oppdateringer fra kveldens kamper

Eid tok ledelsen etter 11 minutter mens gjestene slet stort med å være i nærheten av sitt normale nivå. Mange balltap og svak omstilling gjorde at Eid fikk mange kontringer.

– Det er noe av det verste jeg har sett av dette laget. Vi var forferdelige i 1. omgang, både kollektivt og individuelt, sier trener Trond Fredriksen.

Følg smp.no på Facebook

Den eneste som får godkjent karakter i de første 45 minuttene, er Fet. Spissen utlignet etter 35 minutter.

– Han spilte nesten mot Eid alene i den første omgangen, sier Fredriksen.

Etter pause våknet resten av Fets lagkamerater og AaFK 2 tok over kampen. Fet scoret sitt andre etter 51 minutter, og 20 minutter senere satte Vegard Sætre inn 3-1 til AaFK 2.

Eid reduserte med drøyt ti minutter igjen av kampen, men i det 83. minutt punkterte banens beste kampen med sitt tredje, og det fjerde for AaFK 2.

Med seieren beholder AaFK 2 ledelsen i 3. divisjon, avd. 8. De har 44 poeng på 18 kamper. Og med sine tre scoringer overtok Fet ledelsen i på toppscorerlisten fra Skarbøviks Nils Ottar Sandø. Fet står nå med 17 mål i 3. divisjon.