Med en serierunde igjen kjemper Skarbøvik med ryggen mot veggen for å overleve i 2. divisjon.

Ålesund-laget tapte lørdagens kamp mot Birkebeineren. Klubben ligger dermed på nedrykksplass, ettersom Molde 2 vant sin kamp mot Kvik Halden, ifølge Rbnett.no.

Da det gjaldt som mest, spilte SIF en av sine dårligste kamper for året.

Med 0-3-tapet i siste hjemmekamp mot Birkebeineren, er det bare syltynn teori som kan hindre at laget rykker ned igjen til 3. divisjon etter en sesong i andre.

For at SIF skal berge plassen i siste runde må de selv slå Kjelsås borte, samtidig som Molde 2 taper eller spiller uavgjort hjemme mot Vålerenga 2. Men Molde har kjørt med toppet toerlag i sine to siste kamper, som de har vunnet klart, og kommer utvilsomt til å gjøre det også i siste runde.

Svært skuffet

SIF-trener Svein Slinning var svært skuffet over det som ble prestert i vinn eller forsvinn-kampen mot Birkebeineren. Det er sjelden SIF har skapt så lite på hjemmebane, og etter å ha tatt ledelsen 1-0 i det 15. minuttet, hadde gjestene fra Krokstadelva fullstendig kontroll.

SIF skapte knapt en eneste sjanse etter at Kenneth Diallo hadde et skudd i tverrliggeren sekunder før gjestene tok ledelsen.

Birkebeineren økte til 2-0 på et totalt unødvendig straffespark, og fem minutter på overtid satte de spikeren i kista for SIF.

Sluttresultat Skarbøvik - Birkebeineren 0-3