I kveld ble det spilt to kamper i 4. divisjon der det ble spesielt dramatisk i oppgjøret mellom Larsnes/Gursken og Emblem. Elias Dahlberg sendte gjestene i ledelsen på et straffespark før kvarteret var spilt, men Anders Vaagen utlignet fem minutter senere.

Det virket som det skulle gå mot 1-1, men tre minutter på overtid lobbet Sondre Hamnøy inn 2-1 til Emblem. Tre minutter senere pådro Hamnøy seg sitt andre gule kort, men Emblem holdt ut likevel.

Sykkylven dominerte

I den andre kampen i kveld var det mindre tvil om hvem som skulle stikke av med seieren. FK Sykkylven tok ledelsen ved Håkon Hanssen allerede etter tre minutter. Naranth Thambithurai utlignet da halvtimen var spilt, men like før pause satte Ole Martin Korsnes 2-1 og like etterpå kom 3-1 ved Bengt Hole Alnes.

En time ut i kampen økte Korsnes til 4-1, og kampens siste scoring ble satt inn av Viktor Fauske etter 77 minutter.