«Alle» de andre sunnmørslagene, kanskje med unntak av Hødd, ønsketseg AaFK som motstander. Mest på grunn av publikumspotensialet. Ogdet ble altså Bergsøy som fikk viljen sin.

– Jeg hadde håpet påenten AaFK, Molde eller Hødd. At det ble AaFK er helt topp, og jeghar et ørlite håp om at vi bikker 2.000 tilskuere på kampen, onsdag18. april, sier Bergsøys trener og sportslige leder Toni Sandanger.

Har alt å vinne

– AaFK har alt å tape når de skalmøte oss, mens vi har alt å vinne. Det er et faktum! Og jeg kanlove at AaFK skal få jobbe for et eventuelt avansement. Vi er iferd med å bygge opp et veldig bra lag i Fosnavåg, ikke minst erdet mange flotte unggutter som kommer opp nå. Og vi har fortsatttil gode å tape en eneste kamp i 2018, smiler Sandanger.

Sist AaFKmøtte Bergsøy i cupen var i 2014. Da vant AaFK klart.

– Pussig nokskal vi serieåpne i 4. divisjon mot AaFK 2 fem dager før. IÅlesund. Vi satser på en dobbeltseier, det hadde vært toppen,smiler Toni Sandanger.

De tre sunnmørs-kampene har sine naturligefavoritter i AaFK, Hødd og Brattvåg. Men det bryr hverken Bergsøy,Volda eller Herd seg om!

Bergsøy trener og sportslige leder Toni Sandanger lover at AaFK skal få svette for avansementet i cupen. Foto: Helge Skuseth