Rust Club & Scene hadde bortimot solgt ut alle billetter til konsert med Morten Abel i Ørsta torsdag kveld, men Abel har blitt sjuk.

– Vi vet ikke mer enn det managementet til Abel har sagt. De har avlyst med oss i dag, han skulle spille her i Ørsta i kveld. Hvordan det blir med konserten på Terminalen i morgen, kjenner jeg ikke til, sier daglig leder Kjetil Leira i Rust til smp.no.

På Facebook-sidene til Rust Club & Scene står det at Abel har vært sjuk hele torsdag, og dessverre ble formen dårligere utover dagen.

– Billettene blir selvsagt refundert, opplyses det.

Ifølge Leira hadde Abel gledet seg til å spille i Ørsta, og den daglige lederen håper at han kommer tilbake en annen gang.

– Vi har åpen bar og spiller Abel-sanger på anlegget i kveld. Men det blir jo litt amputert, erkjenner Leira.

Uklart rundt konsert fredag

Momentium opplyser at deres konsert fredag på Terminalen er utsolgt. Morten Abel er for tiden aktuell med nytt album, «I fullt alvor».

– I år har Abel re-debutert på norsk med et strålende album, inntatt 1. Plass på VG-lista, mottatt Spellemann Ærespris og har for tiden tung rotasjon på radio med låten Frk. Vilikke. Nå kommer Abel og hans band tilbake på veien, og 9.oktober kommer han til Ålesund og Terminalen! Vi gleder oss allerede, skriver Momentium på sine nettsider.

Både Terje Erstad og Steffen Kjevik i Momentium opplyser at de er innstilt på at fredagens konsert på Terminalen går som planlagt.

Morten har følt seg litt dårlig i dag, men både han og vi håper og tror at alt går som normalt i morgen, skriver Kjevik i en SMS til smp.no.

Erstad sier at det har vært løpende og god dialog med managementet til Abel. Hvis Abel ikke hadde vært innstilt på å gjennomføre konserten på fredag, ville Momentium blitt informert om dette nå, forteller Erstad.

Derfor satser alle på at Abel er klar til konsert i Ålesund. Om Abel ikke skulle være i stand til å gjennomføre konserten vil publikum få refundert billetten, opplyser Erstad.

Siste: Morten Abel stiller fredag kveld