– Vi må suspendere all muslimsk innvandring fra den islamske verden og Midtøsten til alle vestlige land. Punktum. Det inkluderer å si opp FNs flyktningkonvensjon og dagens asylinstitutt. Det inkluderer å stoppe all familiegjenforening. Punktum. Det er en sikkerhetstrussel. Det ser vi hver dag, sier bloggeren fra Ålesund til avisa Dagen.

- Bør høre min versjon

Klar med boka «Vitne til vanvidd» som han fikk 75.000 kroner i stipend til fra Fritt Ord-stiftelsen sommeren 2013, gir mannen Anders Behring Breivik refererte til som en viktig inspirasjonskilde, sitt første utfyllende intervju med norsk presse siden han forlot Norge i august 2011.

– Jeg har et ambivalent forhold til media og har ikke ønska oppmerksomhet. Men jeg har et budskap jeg ønsker å få ut, og da må jeg forholde meg til kanaler hvor jeg kan få ut budskapet. Det virker ikke troverdig å gi ut bok uten å møte noen journalister, sier Jensen til avisa.

På spørsmål om hvorfor han kommer med bok, svarer Jensen dette til Dagen:

– Det er publisert så mye om meg. Folk bør også høre min versjon.

Les også: Renvasking av Fjordman

Les også: - Fjordman tolker tausheten i Ålesund som bekreftelse

Les også: Jagland refser norsk presse for Fjordman-støtte

Les også: Fjordman om Fjordman-boka

Angrer ikke

I forordet til boka skriver «Fjordman» at noen av kritikerne hans nok venter at han skal være en angrende synder.

«Hvis jeg angrer og sier at jeg dypt og inderlig beklager å ha skrevet islamofobiske tekster, så kanskje jeg blir tilgitt. Enkelte av de som leser denne boka forventer trolig at jeg skal gjøre dette. Det vil de ikke finne», heter det.

Selv om bloggeren helt siden terrorangrepet har tatt avstand fra Breiviks handlinger holder han fast ved kritikken sin av det multikulturelle samfunnet.

«Jeg søker å vise at problemer knyttet til islamisering og masseinnvandring er reelle og eksisterer uavhengig av Breiviks ugjerninger», heter det videre i boka.

Bor i utlandet

Jensen opplyser til Dagen at han har bodd utenlands siden 5. august 2011, og han forteller også at grunnen til at han dro var at han følte seg truet.

- Det er et privilegium å reise til et anna land, sier han først.

Når Dagen spør hvorfor andre ikke skal ha det samme privilegiet er svaret dette:

– Det kan du si. Jeg mener at islamsk kultur skal forskjellsbehandles, fordi den er forskjellig, kort og godt. De representerer helt andre trusler.

Boka utgis på det danske forlaget Trykkefrihedsselskabets Bibliotek, og Jensen oppgir overfor Dagen at norske forlag ikke ville trykke den.

Gjør som over 24.000 andre - følg smp.no på Facebook