Barneteatret Vårt med to Heddapris-nominasjoner

Etter å ha vurdert 163 produksjoner har årets Heddajury nominert Barneteatret Vårt sin forestilling «Othello – hvem stoler du på?» i to klasser i Heddaprisen.

Ungdomsforestillingen som hadde premiere på Arbeideren i Ålesund 18. februar i år er nominert i kategorien årets beste barne- og ungdomsforestilling og regissør Philipp Stengele er nominert for beste scenetekst for sitt tekstarbeid til «Othello – hvem stoler du på?». Heddaprisen deles ut årlig for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst.

– Dette er en stor dag for Barneteatret Vårt, sier en lykkelig kunstnerisk leder Cecilie Lundsholt ved Barneteatret Vårt i en pressemelding. Ungdom er en utfordrende gruppe å produserer scenekunst for. Jeg var heldig når jeg fikk Philipp Stengele både til å bearbeide teksten for målgruppen og som regissør og scenograf, samt skuespillerne Hugo Mikal Skår, Johanna Mørck og Anders Kippersund som bidro sterkt til å gjøre «Othello – hvem stoler du på?» til den suksessen det ble, sier Lundsholt.

Sunnmørsposten ga forestillingen terningkast 6 og skrev: «Forestillinga er en nydelig og lysende kraftprestasjon av Johanna Mørck, Hugo Mikal Skår og Anders Kippersund. Noen av øyeblikka røsker og river i et voksent menneske. Så det er kanskje noe å hente her for flere enn bare fjortiser?». Heddaprisene deles ut på Nationaltheatret 12. juni.


Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Historisk eiendom legges ut for salg

Siste jul i Volsdalstunet

Kristtorn fra egen hage pynter tram og stue i Volsdalstunet. Etter å ha vært i familiens eie i flere hundre år pynter Mia og Ivar M. Voldsdal til sin siste jul i tunet. På nyåret legges den historiske eiendommen ut for salg.

Førjulstreff i Eikhagen på Aspøya

Julekos med historisk sus

De gamle trehusa i Eik-hagen var pynta til jul da Fortidsminneforeningen Sunnmøre og frivillige på Aspøya inviterte til førjulstreff andre året på rad.

Lysmansjett, bord og stol tok fyr

Hos en eldre kvinne i Ålesund fikk brannvesenet slokket et branntilløp søndag kveld.

Ekornes sender årleg fleire hundre trailerlass på skip

Ekornes sender årleg fleire hundre trailerlass på skip

Billigare, tryggare og miljøvennleg: Sjøtransport har vist seg å vere ei god løysing for Ekornes.

Gullalder kan være over i oppdrett: – Bare bra, sier Hofseth

Gullalderen er over i oppdrett, mener laksegründer Anders Pedersen. I fjor sommer solgte han Fjordlaks for en milliard kroner. Siden da har prisene falt mye.

CIA hjalp Russland med å avverge angivelig IS-angrep

Russlands president Vladimir Putin har ringt Donald Trump for å takke ham for et tips fra CIA som kan ha avverget flere bombeangrep mot St. Petersburg.