Barneteatret Vårt med to Heddapris-nominasjoner

Etter å ha vurdert 163 produksjoner har årets Heddajury nominert Barneteatret Vårt sin forestilling «Othello – hvem stoler du på?» i to klasser i Heddaprisen.

Ungdomsforestillingen som hadde premiere på Arbeideren i Ålesund 18. februar i år er nominert i kategorien årets beste barne- og ungdomsforestilling og regissør Philipp Stengele er nominert for beste scenetekst for sitt tekstarbeid til «Othello – hvem stoler du på?». Heddaprisen deles ut årlig for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst.

– Dette er en stor dag for Barneteatret Vårt, sier en lykkelig kunstnerisk leder Cecilie Lundsholt ved Barneteatret Vårt i en pressemelding. Ungdom er en utfordrende gruppe å produserer scenekunst for. Jeg var heldig når jeg fikk Philipp Stengele både til å bearbeide teksten for målgruppen og som regissør og scenograf, samt skuespillerne Hugo Mikal Skår, Johanna Mørck og Anders Kippersund som bidro sterkt til å gjøre «Othello – hvem stoler du på?» til den suksessen det ble, sier Lundsholt.

Sunnmørsposten ga forestillingen terningkast 6 og skrev: «Forestillinga er en nydelig og lysende kraftprestasjon av Johanna Mørck, Hugo Mikal Skår og Anders Kippersund. Noen av øyeblikka røsker og river i et voksent menneske. Så det er kanskje noe å hente her for flere enn bare fjortiser?». Heddaprisene deles ut på Nationaltheatret 12. juni.


Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Ansatte reagerer sterkt på forslag om kjøkkensentralisering

– Ingen har spurt oss om hva vi mener. Men jeg kan si at de ikke vil spare noe som helst på dette

De får vondt i magen bare ved tanken på at kjøkkenet kan bli flytta.

Vanntilførsel avsluttes på Veslemannen

På bakgrunn av reduserte bevegelser har NVE avsluttet vanntilførselen til Veslemannen.

Åknes/Tafjord førebur stor varslingstest 

Varslingssirener og meldingar til alle mobiltelefonar i Storfjord-området blir testa i ein stor varslingsprøve 31. oktober.