- Vi la den ut i dag, lørdag, og er veldig imponert over hva Olsi Simoni, som har laga filmen for oss, har fått til, sier bassist og vokalist Anniken Rasmussen.

Videoen er spilt inn i fjøresteinene på Vigra, og vokalisten forteller at det bare er ei ukes tid siden siste opptak blei gjort.

På stramt budsjett

- Hvordan har dere finansiert dette?

- Vi har fortsatt musikken kun som en hobby, og dette er laga på stramt budsjett med midler blant anna fra tidligere oppdrag og salg av sånt som t-skjorter og cd-er, forteller Rasmussen.

Stor opplevelse

- Vi har ikke snakka med dere etter konserten der dere var support for Anthrax på Terminalen for snart et år siden. Hvordan var det?

- Det var heilt utrolig stort, og vi fikk mange gode tilbakemeldinger. Blant anna var det flere som var imponert over lydbildet vårt, et bilde som kanskje ikke kommer like godt fram på små scener som det gjorde der, sier hun.

- Oppdraget resulterte kanskje i nye spillejobber?

- Vet du, vi har ikke hatt noen nye konserter etter det, men i stedet jobba med et album som kom i fjor og som låta på videoen - Domineer, er henta fra. I tillegg spiller flere av oss også i ulike andre konstellasjoner, og vi har også vært opptatt med disse. Nå, derimot, sier Rasmussen...

- ...håper vi imidlertid at videoen skal ta oss et steg videre. Det blir alltid mer interessant når man har noe visuelt i tillegg, avslutter hun.

Darkest Sins, f.v.; Sigurd Kårstad, Ludvig Pedersen, Marius Danielsen, Anniken Rasmussen, Peter Danielsen. Foto: Pressefoto