- Det har vært helt supert! Vi slapp også mesteparten av regnet. Da Sting gikk på scenen sluttet det å regne, og så begynte det å regne da han sang strofen «the rain will fall» fra sangen «Fragile». Det var helt magisk, mener Hilde Volle. Når Sunnmørsposten tar en prat med de tre damene etter konserten smiler de fra øre til øre. Det er tydelig at konserten virkelig infridde forventningene.

- Vi er storfornøyde. Dette har vi venta lenge på, sier Anne Kristin med et smil.

Nye vennskap

Også Ann Louise Klokk og Caroline Valde kan rapportere om en storslått opplevelse. Etter konserten står de og prater fremme ved scenen og humøret er tilsynelatende på topp.

- Det var en flott konsert. En god miks mellom nye og gamle sanger. Det var også flere gode danserytmer, forteller Ann Louise og legger til at de to damene ble kjent under konserten.

- Vi har aldri prata sammen før, men dette var kjempekjekt og vi har kost oss masse.

Damene er enige i at den siste sangen var favoritten. Nemlig «Fragile», som Sting til stor jubel fra publikum fremførte som siste sang for kvelden.

Ann Louise Klokk og Caroline Valde var begge storfornøyde etter konserten. I tillegg fikk begge et nytt vennskap under konserten. Foto: Marius Simensen