Sigrid Raabe. Arkivfoto: Marius Simensen

Sigrid Raabe. Arkivfoto: Marius Simensen

Sigrid avlyser USA-turnering

Vil fokusere på å gjøre ferdig debutalbumet.

I høst skulle Sigrid Raabe har turnert med det britiske bandet Oh Wonder, sammen med bandet sitt. Slik blir det imidlertid ikke, forteller Sigrid selv i en video posta på Twitter torsdag.

– Jeg var så spent og det var ei stor ære å bli invitert, sier hun i videoen – og begrunner avlysinga med at hun vil fokusere på å få ferdig debutalbumet sitt.


– Det er felles enighet fra alle involverte om å prioritere fullføring av albuminnspilling i stedet for å være på en veldig omfattende turné høsten 2017. Albumet skal ut i 2018, utdyper Kim Paulsen i Raabes plateselskap Petroleum overfor VG. Han presiserer at alle andre Sigrid-konserter i år, foruten altså de med Oh Wonder, vil gå som planlagt.
Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Takkar kompisen for livet

Var døden nær – no har Jørn gått 200 mil

I 15 minusgrader blei Jørn Brendefur sitjande tynnkledd og hjelpelaus utanfor døra heime. Først etter sju timar blei han funnen, sterkt nedkjølt, av kompisen Anders Hjellbakk.

Leder 16. desember

Nordmenn i gjeldstrøbbel

Mer enn 200.000 personer er ikke stand til å betjene en renteøkning overhode.

Snart tid for prisutdelinger

Hvem mener du fortjener å hedres?

Sunnmørsposten deler hvert år ut tre priser: Idrettsprisen, Kulturprisen og Hedersprisen. Med denne tradisjonen ønsker vi å løfte fram personer i vårt område som har utmerket seg positivt, og som kan inspirere oss alle.