Økt samarbeid med næringslivet og lokale kulturelle krefter som kan gi framtidige bidrag til Høstscena. Det ønsker hun å gripe fatt i.

– Ålesund er kjent for å være en by med god businesskultur, men er mindre kjent som kulturby. Tanken min er at dersom vi slår sammen business og kultur er det mulig å skape noe sammen som gir aktivitet på nye og artige måter. Det kan gi positive ringvirkninger for byutviklingen, og gjøre Ålesund til en attraktiv kulturby.

– Og sjølsagt kommer jeg til å jobbe aktivt for å videreutvikle og forankre Høstscena lokalt, nasjonalt og internasjonalt sammen med kunstnerisk leder og det øvrige styre for festivalen, legger hun til.

Starter i 2018.

1. januar 2018 tar hun fatt på jobben som daglig leder, og avløser Sindre Stålsdokken som har hatt denne 50 prosent stillingen i knapt to år. Etter å ha vært med å arrangere to festivaler, skal han tilbake til det han gjorde før Høstscena, å jobbe med lys- og sceneteknikk.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha fått jobben som daglig leder for Høstscena. Under årets festival har jeg fulgt i hælene på Sindre Stølsdokken for å observere og lære av ham. Det kommer godt med når jeg på nyåret skal ta fatt på jobben, sier 37-åringen – som også har prøvd å få med seg mest mulig av programpostene som årets Høstscena har hatt å by på denne uka.

Høstscena - bildeserie: Familiedag i Molovegen

Bor på Godøy

Ingrid Bjørsnøs Kvam kommer fra Trondheim, men er nå bosatt på Godøy sammen med samboer og en liten sønn. Hun har blant annet master i litteraturvitenskap og har studert orientalsk dans. Siden 2007 har hun vært profesjonell magedanser, og har undervist ved Trondheim Orientalske Danseskole.

Det skjer-kalenderen: Få med deg det som skjer i kulturlivet på Nordvestlandet