Lørdag kveld hadde artisten Sigrid Solbakk Raabe fra Ålesund muligheten til å sikre seg flere priser under P3 Gull på NRK. Hun var nominert i alle kategoriene: Årets Låt, Årets Nykommer og Årets Liveartist i det direktesendte showet.

Prisen som Årets Nykommer, stod det skrevet Ålesund-artisten sitt navn på, etter at Sigrid har tatt både musikk-Norge - og store deler av verden - med storm.

Da prisen skulle deles ut, dukket en annen ålesunder opp – John Arne Riise med følgende beskjed: – Jeg er så stolt over at du kommer fra Ålesund.

Bakgrunnen var at Sigrid på forhånd var intervjuet om hvordan hun fantaserte om at prisutdelingen skulle skje, om hun var så heldig å vinne. Blant svarene til artisten, figurerte nettopp den tidligere proffspilleren.

Sigrid var tydelig glad for prisen: – Tusen hjertelig takk til alle som hører på, bandet mitt og teamet mitt. Dette er fantastisk! Tusen takk, sa hun til publikum i salen.

Karpe Diem stakk av med den første prisen for Årets Liveartist og Årets Låt gikk til Cezinando for låta «Håper du har plass». Hedersprisen P3 Prisen gikk til rapperen OnkelP. P3 Gull ble arrangert for femte gang i Skur 13 i Oslo.

Se hele showet i opptak på P3 sine nettsider her (ekstern lenke)