Kreditering: Topshop

Sigrid i Topshop sin julekampanje

Sigrid Solbakk Raabe fronter julekampanjen til britisk moteselskap.

Ifølge Topshop selv er de en britisk multinational detaljhandel innen klær, sko, sminke og tilbehør - eller accessories som det kalles. Selskapet har 500 butikker verden rundt, med 300 av disse i Storbritannia. Dette skal være modelldebuten til Sigrid Solbakk Raabe. Også norske Kaya Wilkins er med i reklamekampanjen.

Ifølge minmote.no er det i tillegg til de to norske popstjernene britiske Nadia Rose og Fransk-tunisiske Sonia Ben Ammar som er med i filmen, og kampanjen skal være en hyllest til den neste generasjonen med lovende talenter.

Hver og en av de fire gjør en tolkning av den britiske høytidssangen «Wishing on a Star».


Sigrid: – Utrolige nyheter å våkne opp til

Norske Sigrid er blant de lovende stortalentene som BBC løfter frem på sin «Sound of 2018»-liste.Riise overrasket Sigrid på prisutdeling: – Jeg er så stolt over at du kommer fra Ålesund

Ålesund-artisten Sigrid fikk prisen som Årets Nykommer av NRK P3 etter jubelår.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

AaFK nærmer seg en løsning:

– Skal ha ny trener før nyttår

Siste jul i Volsdalstunet:

Historisk eiendom legges ut for salg

Kristtorn fra egen hage pynter tram og stue i Volsdalstunet. Etter å ha vært i familiens eie i flere hundre år pynter Mia og Ivar M. Voldsdal til sin siste jul i tunet. På nyåret legges den historiske eiendommen ut for salg.